Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein: Cyberpilot nu beschikbaar

thumbnail

“Blazkowicz.” De naam die nazi’s doet trillen in hun stomme, fascistische, laarzen. Echter, deze keer, zetten BJ’s tweelingdochters – Jess en Soph – de familietraditie verder om nazi-gespuis twee knallende redenen te geven om een extra paar unterwäsche mee te nemen op hun patrouille.

MachineGames heeft, in samenwerking met Arkane Studios Lyon, vandaag Wolfenstein: Youngblood – de veelgeprezen eerste coöp-game in de Wolfenstein-serie – gelanceerd voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Met meer spelerskeuze, wapens, upgrades en vaardigheden dan ooit tevoren, is Wolfenstein: Youngblood één van de grootste – en meest dynamische – Wolfenstein games tot nu toe.

Wolfenstein: Youngblood combineert MachineGames’ brutale, snelle FPS-actie met Arkane Studios Lyon’s ongeëvenaarde omgevingen om een versie van het door nazi’s bezette Parijs te creëren vol diverse, vrije verkenning en gevechtsopties. Sluip via Parijse balkons of laat de kogels fluiten terwijl Jess en Soph Blazkowicz op jacht gaan om hun vermiste vader te vinden en het naziregime neer te halen.

Wolfenstein: Cyberpilot vandaag beschikbaar

Wolfenstein: Cyberpilot, de VR-ervaring die spelers in de cockpit van nazi-oorlogsmachines plaatst, komt ook vandaag uit. De MachineGames productie, ontwikkeld door Arkane Studios Lyon, Wolfenstein: Cyberpilot laat spelers als hacker drones, Panzerhunds en meer overnemen om zich een weg te breken, branden en schieten door het ooit prachtige door fascisten-bezette Parijs.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x