Wolfenstein: The New Order aangekondigd

thumbnail

Bethesda Softworks, een onderneming uit de ZeniMax Media groep, kondigt vandaag een nieuwe release aan, Wolfenstein: The New Order, een action-adventure shooter die in Q4 2013 zal releasen.

De game wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio met doorwinterde ontwikkelaars, gekend voor hun aangrijpende, alomgeprezen en story-driven games. Wolfenstein krijgt erg veel lof als grondlegger van het first-person shooter genre, en als game die dat genre ook populair maakte.

Wolfenstein: The New Order wordt daar de nieuwe belichaming van en zal gamers een pakkende en spectaculaire speelervaring bieden.

Wolfenstein: The New Order staat gepland voor release op Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation 3 computer entertainment system, PC, en next gen consoles. Bijkomende details worden eerstdaags vrijgegeven.

“We zijn verheugd een nieuw hoofdstuk van Wolfenstein te kunnen brengen” aldus Jens Matthies, creative director bij MachineGames. “Als fans van de reeks is eraan meewerken een eer, en ons team is gebeten om een onvergetelijke action-adventure ervaring neer te zetten die FPS fans trots zal maken.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box