Wolfenstein: The New Order aangekondigd

thumbnail

Bethesda Softworks, een onderneming uit de ZeniMax Media groep, kondigt vandaag een nieuwe release aan, Wolfenstein: The New Order, een action-adventure shooter die in Q4 2013 zal releasen.

De game wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio met doorwinterde ontwikkelaars, gekend voor hun aangrijpende, alomgeprezen en story-driven games. Wolfenstein krijgt erg veel lof als grondlegger van het first-person shooter genre, en als game die dat genre ook populair maakte.

Wolfenstein: The New Order wordt daar de nieuwe belichaming van en zal gamers een pakkende en spectaculaire speelervaring bieden.

Wolfenstein: The New Order staat gepland voor release op Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation 3 computer entertainment system, PC, en next gen consoles. Bijkomende details worden eerstdaags vrijgegeven.

“We zijn verheugd een nieuw hoofdstuk van Wolfenstein te kunnen brengen” aldus Jens Matthies, creative director bij MachineGames. “Als fans van de reeks is eraan meewerken een eer, en ons team is gebeten om een onvergetelijke action-adventure ervaring neer te zetten die FPS fans trots zal maken.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x