Win het enige paar "Jordan, Midnight Club: LA" – sneakers van Nederland

thumbnail

Zomer of winter, de sneaker is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dan niet de massa-schoen. Nee, gecustomizde en limited-editions sneakers, dat is waar je je status aan ontleent. De parallel met streetrace-cars is snel getrokken. Beide zijn ooit ontwikkeld voor de performance, maar vandaag de dag is een uniek uiterlijk minstens even belangrijk. Zo hebben Rockstar Games en Nike elkaar gevonden. Nike heeft exclusief voor de Rockstar game Midnight Club; Los Angeles een nieuw design Jordans ontwikkeld. Als je denkt ze in de winkel te kunnen vinden, heb je het mis. Wereldwijd zijn er slechts 50 paar van geproduceerd, waarvan 1 paar naar Nederland komt. Wil jij kans maken op de sneakers waar je waarschijnlijk nooit een tweede paar van zult zien? Doe dan mee aan de actie van Rockstar en kijk naar GameKings op TMF.

Rockstar Games organiseert deze actie samen met GameKings. Wat voorop staat is dat een echte sneaker-freak het paar zal krijgen. Rockstar raadt je aan alvast je betoog klaar te hebben. Wij willen van jou weten waarom jij denkt de beste nieuwe eigenaar van dit exclusieve paar “Midnight Club Jordans” te zijn.

Midnight Club Jordans

De ontwerper van dit exclusieve paar Jordans Midnight Club heeft zich laten inspireren door de legendarische Air Jordan II sneaker uit 1986. De Jordans zijn uitgevoerd in de bekende zwart/rode
kleurencombinatie. In het Japanse Kanji schrift staat op de schoen geschreven “aan de baai”. Deze tekens zijn bekend als het Midnight Club logo. Het is een mooie verwijzing naar de weg van Yokohama naar Tokio waar het straatracen ooit begonnen is. Vanzelfsprekend is het Jordan karakter van de sneaker onmiskenbaar aanwezig. Van deze sneakers zijn er slechts 50 geproduceerd, waarvan het enige Nederlandse paar misschien wel van jou wordt! Dé must-have voor de echte sneakerfreak.

De game Midnight Club: Los Angeles

Eind oktober introduceerde Rockstar Games de nieuwste telg in de Midnight Club range, Los Angeles. De game geeft je volledige actie en een sterke verhaallijn. Op de Xbox 360, Playstation3 en de psp kun je je uitleven in de straten van Los Angeles. Je kunt de stad rustig rond cruisen of een race met tegenstanders aangaan. Zoals in streetrace gangs bouw je reputatie op door races te winnen. Met het gewonnen geld tune je je auto zodat je niet alleen met je prestaties maar ook met auto indruk maakt. Dit vierde Midnight Club deel biedt een uitdagende speelervaring voor zowel hardcore- als beginnende racegamers in een open speelwereld. Hiervoor benutten de makers de kracht van de Rage engine, dezelfde engine die ook gebruikt is voor Grand Theft Auto IV en Rockstar Games presents Table Tennis.

Jordans sneakers

Jordan is tegenwoordig een zelfstandig merk. Maar zo is het niet ontstaan. In het jaar 1984 was Nike op zoek naar een boegbeeld dat hun sales kon opstuwen. Dat was ook het jaar dat -toen nog talentvol rookie- Michael Jordan op zoek was naar een lucratieve sponsordeal. Zo vonden Nike en Michael Jordan elkaar. Het was het begin van een uniek verhaal waarin een sportmerk en een sportman elkaar groot maakten. In die tijd waren basketbalschoenen wit. De zwart met rode “Jordans” werden zodoende door de NBA verboden. Nike betaalde natuurlijk graag de $5000.- boete per wedstrijd om de controverse aan te wakkeren. In 1986 werd de Air Jordan II ontworpen. In die tijd was de Air Jordan II een van de meest stijlvolle basketbalschoenen. Deze legendarische Air Jordan II en z’n opvolger de Air Jordan Clasic 87 LE zijn de inspiratie geweest voor de Midnight Club limited edition.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx