Spore breidt uit met het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen pakket

thumbnail

Worden je wezens griezelig of grappig, vol humor of vol horror? Deze keuze ligt nu in handen van spelers van Spore en Spore Creature Creator! Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is verzonden en deze week wereldwijd verkrijgbaar zal zijn in de winkels. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is het eerste pakket waarmee het door de critici geprezen computerspel Spore verder uitgebreid kan worden.

“Nu hun Sporepedia uitgebreider wordt, willen fans van Spore meer creatiegereedschappen om mee te spelen,” zegt Lucy Bradshaw, executive producer van Spore en general manager van Maxis. “Maxis zet zich in om spelers van Spore de meest uitgebreide spelervaring te bieden en het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket vormt de eerste stap in die richting. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket biedt spelers de mogelijkheid om hun wezens meer dan ooit een unieke persoonlijkheid mee te geven. We zijn erg benieuwd wat de spelers met deze zonderlinge content zullen doen.”

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is verkrijgbaar voor de PC en MAC® en breidt de wereld van het baanbrekende computerspel Spore verder uit door spelers nog meer gereedschappen te bieden om hun creativiteit de vrije loop te laten. Fans kunnen nu spelen met ruim 100 nieuwe onderdelen en elk wezen creëren dat ze maar willen – van groteske wezens met knobbelogen en een stekelpantser tot tekenfilmachtige wezens met enorme wimpers. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket bevat 60 nieuwe wezenonderdelen, 48 nieuwe verfmogelijkheden en 24 nieuwe animaties, waaronder de robot, de vrolijke dans, de moonwalk en nog veel meer!

Spore, dat spelers een eigen universum in een doosje biedt, is onlangs door het tijdschrift TIME uitgeroepen tot één van de “Beste Uitvindingen van het Jaar”. Creëer levensvormen en laat deze evolueren, zet stammen en beschavingen op, bouw volledige werelden en verken een universum vol creaties van andere spelers. Spore biedt spelers een heel scala aan creatiegereedschappen waarmee zij bijna elk aspect van hun universum kunnen aanpassen: wezens, voertuigen, gebouwen, en zelfs ruimteschepen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx