Westerse uitbreinding voor Blade & Soul

thumbnail

NCsoft, de wereldwijd toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van massively multiplayer online games (MMOs) kondigt vandaag de Westerse uitbreiding aan voor Blade & Soul, de zeer succesvolle Aziatische martial arts fantasy MMO, ontwikkeld door Team Bloodlust, een in-house studio gevestigd in het NCsoft hoofdkantoor in Seoel. Blade & Soul heeft al de harten van miljoenen gamers veroverd en is sinds de lancering, elf weken geleden, constant een van de populairste games in PC cafés in Zuid-Korea. Naar verwachting zal ditzelfde niveau van populariteit en succes in de Westerse markt worden behaald.

Blade & Soul biedt MMO en RPG game communities een online wereld die rijk is aan Aziatische martial arts, een thema dat van oudsher alleen werd gebruikt in vechtgames. Zodra Blade & Soul verkrijgbaar is in het Westen, kunnen spelers de action martial arts ervaren in een modern jasje, vermengd met diepe verhaallijnen en een epische online wereld die door miljoenen wordt bevolkt.

Blade & Soul brengt de fantasy stijl en kenmerkende bewegingen van de karakters, populair geworden door de klassieke martial arts avonturen films als House of Flying Daggers en Crouching Tiger, Hidden Dragon tot leven. Spelers kunnen met Blade & Soul de essentie van de historische martial arts gevechten omarmen in een mooie wereld, geïnspireerd door de prachtige kunst van de veelgeprezen kunstenaar Hyung-Tae Kim, de lead artist van Team Bloodlust voor Blade & Soul. Dankzij Kim’s grote internationale manga fanbase en unieke stijl, waarbij hij Japanse anime en Koreaanse kunst mixt, zal Blade & Soul een breed publiek aanspreken.

De exacte releasedatum voor Blade & Soul is nog niet bevestigd, maar NCsoft werkt nauw samen met Team Bloodlust om de game geschikt te maken voor het Westerse publiek, maar tegelijkertijd ervoor te zorgen dat het rijke Aziatische martial arts thema intact blijft.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx