Wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege uitgesteld

thumbnail

Dankzij de verstrengde coronamaatregelen in Frankrijk, is de Six Invitational 2021, het wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, uitgesteld naar een latere datum. Ondanks de grote teleurstelling, ligt de focus nu op het opnieuw evalueren van de situatie en het zoeken naar alternatieve opties voor de competitie en de onthulling van de aankomende veranderingen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Meer details hierover volgen later.

De Six Invitational 2021 is dé plek om de community van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege in het zonnetje te zetten. Iedereen heeft uitgekeken naar een wedstrijd tussen de regio’s en de afsluiting van de race naar de Six Invitational waaraan alle professionele teams sinds de lancering van seizoen 2020 aan hebben deelgenomen. Dankzij serverlocaties en om de meest competitieve ervaring te garanderen, kan een wedstrijd van dit kaliber alleen plaatsvinden door alle deelnemende teams op dezelfde fysieke locatie te verzamelen. Ondanks dat de plannen steeds worden uitgedaagd door de pandemie, blijft het doel hetzelfde: het hele seizoen de best mogelijke ervaring bieden voor zowel de professionele teams als de community, en tegelijkertijd de veiligheid van iedereen waarborgen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x