Welke vijanden kunnen we nog gaan zien in Fallout op Prime?

thumbnail

Op Amazon Prime kunnen we inmiddels genieten van de Fallout-serie. Het eerste seizoen is namelijk gelanceerd van de post-apocalyptische serie games en de omzetting mag best wel geslaagd genoemd worden. De games Fallout 3 en Fallout 4 zijn ineens weer zeer populair en er zijn zelfs updates verschenen voor Fallout 4 om deze beter te laten draaien op de next-gen platformen. Echter zijn er nog heel veel vijanden die nog niet zijn verschenen in de serie van Amazon, maar welke wel in de games te zien zijn. Wij hebben op een rij gezet welke vijanden er onder andere, wellicht nog, verwacht mogen worden in het nieuwe seizoen of seizoenen die daarna gaan volgen.

Super Mutants

Ze worden gevreesd in de game. Persoonlijk ren ik bij een lower-level vaak snel weg bij deze brede gasten. Oorspronkelijk mensen, maar door genetische manipulatie blootgesteld aan het FEV (Forced Evolutionary Virus), wat hen verandert in grote, krachtige wezens. Ze worden vaak gevonden in stedelijke ruïnes, waar ze op zoek zijn naar menselijke prooien om te jagen en te ontvoeren. Ze zijn groot maar brengen vaak veel schade aan. Wel zijn ze vaak redelijk kwetsbaar door hun grootte. Kenmerkend is daarnaast dat ze flinke wapens hebben, waaronder rocket launchers en machine guns.

Deathclaws

Deathclaws zijn een van de meest iconische en angstaanjagende vijanden in het Fallout-universum. Ze zijn grote, agressieve roofdieren die zijn ontstaan als gevolg van genetische manipulatie vóór de Grote Oorlog (de nucleaire apocalyps die de wereld van Fallout heeft verwoest). Oorspronkelijk waren ze ontworpen als biowapens, gemaakt door het Amerikaanse leger door middel van kruisingen van verschillende dieren, waaronder chameleons en Jackson’s kameleons. Deathclaws zijn zeer intelligent en dodelijk snel, met scherpe klauwen en tanden. Ze staan bekend om hun brute kracht en vermogen om zowel menselijke als dierlijke prooien genadeloos aan te vallen. In de Fallout-games zijn ze vaak te vinden in afgelegen en gevaarlijke gebieden, waar ze een constante dreiging vormen voor de spelers die ze tegenkomen.

Radscorpions

Deze enorme schorpioenen zijn een product van de blootstelling aan straling. Ze zijn snel, agressief en hun gif kan zelfs de sterkste tegenstanders verlammen. Hun gepantserde exoskelet maakt ze extra moeilijk te verslaan. Met hun steken kunnen ze redelijk wat schade toebrengen. Je hebt daarnaast ook de Giant Radscorpions, die nog groter zijn qua formaat, en nog fellere steken kunnen aanbrengen. Ze zijn daarnaast ook vrij snel, ook al hebben ze maar kleine pootjes. Vaak bevinden ze zich logischerwijs dichtbij water, maar ze kunnen ook verder in de drogere gebieden van de Wastelands voorkomen.

Synths

Gecreëerd door het Institute, een schimmige organisatie die geavanceerde technologieën gebruikt om kunstmatige mensen te maken. Synths zijn vaak niet te onderscheiden van echte mensen, en sommigen van hen zijn geprogrammeerd om de speler te misleiden en te verraden.

Yao Guai

Deze gemuteerde beren zijn agressief en gevaarlijk. Ze zwerven door het landschap en vallen alles aan wat hun territorium betreedt. Hun kracht en snelheid maken ze geduchte tegenstanders, zelfs voor goed bewapende spelers. Yao Guai worden vaak aangetroffen in de wildernis van het post-apocalyptische landschap van de Fallout-serie. Ze zijn bekend om hun agressiviteit en kracht, waardoor ze geduchte vijanden zijn voor spelers die zich wagen buiten de relatieve veiligheid van de stedelijke gebieden.

De Yao Guai worden vaak gevonden in gebieden met veel straling, zoals de wildernis of verlaten steden. Ze zijn sterk, snel en hebben een hoge weerstand tegen schade. Dit maakt ze geduchte tegenstanders voor spelers, vooral in de vroege stadia van het spel wanneer de speler nog niet goed uitgerust is. Wat de Yao Guai nog gevaarlijker maakt, is hun neiging om in groepen te jagen. Een confrontatie met meerdere Yao Guai tegelijk kan zelfs ervaren spelers tot het uiterste dwingen. Om deze wezens te verslaan, moeten spelers slim zijn en vaak gebruik maken van strategieën zoals het gebruik van vuurwapens, energiewapens of valstrikken.

Sentry Bots

Sentry Bots zijn zwaar bepantserde gevechtsrobots die prominent voorkomen in de Fallout-serie. Ze zijn ontworpen voor militaire doeleinden en worden vaak ingezet als bewakers of als onderdeel van defensieve systemen in de wereld van Fallout. Kenmerkend voor Sentry Bots is hun imposante grootte en krachtige wapenuitrusting. Ze zijn uitgerust met een scala aan dodelijke wapens, waaronder miniguns, raketlanceerders en lasers, waardoor ze geducht zijn in gevechten. Bovendien hebben ze een stevige bepantsering die hen bestand maakt tegen veel vormen van schade.

Brahmin

In de Fallout-serie zijn Brahmin twee-headed koeien die veel voorkomen in de post-apocalyptische wereld. Ze zijn genetisch gemodificeerd vee, oorspronkelijk gemaakt voor het trekken van karren en het leveren van melk voor menselijke consumptie vóór de nucleaire oorlog die de wereld van Fallout verwoestte. Brahmin zijn waardevolle dieren in de wereld van Fallout vanwege hun veelzijdigheid. Ze worden gebruikt als lastdieren voor karren en als bron van vlees, melk en huiden voor verschillende doeleinden, zoals voedsel, kleding en leer voor reparaties. Hun twee hoofden zijn kenmerkend en enigszins grotesk, maar ze lijken te gedijen in de zware omstandigheden van het post-nucleaire landschap. Ze zijn lang niet altijd vijandig maar kunnen wel vijandig worden zodra je te dichtbij komt.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  De Mutants kunnen toch niet missen in de serie zou je zeggen. Die horen er gewoon bij en de Deathclaw ook.

  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Wil natuurlijk een Deathclaw zien.Die dingen komen uit het niets en slaan je meteen aan stukken.Ben benieuwd hoe ze daar tegen vechten in live action.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx