Shadowkeep, Beyond Light, The Witch Queen en meer nu gratis speelbaar voor alle spelers in Destiny 2

thumbnail

Bungie laat weten dat alle spelers tot en met 3 juni zonder extra kosten toegang hebben tot de volgende Destiny 2-uitbreidingen: Shadowkeep, Beyond Light en The Witch Queen. PlayStation Plus-leden krijgen ook toegang tot de meest recente uitbreiding genaamd Lightfall. Met gratis toegang tot deze uitbreidingen hebben spelers de kans om de Darkness-subclasses Stasis en Strand te gebruiken. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan drie extra raids die tijdens deze campaigns werden uitgebracht, kunnen ze nieuwe exotic-wapens en gear vrijspelen en nog veel meer.

Seizoenscontent en kortingsacties
Ook is alle seizoenscontent van het zesde jaar van Destiny 2 tot en met 3 juni beschikbaar voor alle spelers. Hierbij horen Season of Defiance, Season of the Deep, Season of the Witch en Season of the Wish. Alle wapens en gear die spelers verdienen tijdens het spelen van deze uitbreidingen en seizoenen worden permanent behouden.

Naast het verkennen van het Destiny 2-universum zonder extra kosten, kunnen spelers ook gebruik maken van een speciale kortingsactie voor de Destiny 2-catalogus en de Lightfall + Annual Pass bundel. Spelers vinden de kortingsactie nu terug in de PlayStation Store, Xbox Store en Epic Games Store. Vanaf 21 mei is deze ook verkrijgbaar op Steam. De actie loopt tot en met 3 juni net voor de lancering van The Final Shape op 4 juni.

Nieuwe content in Destiny 2: Into the Light
Destiny 2: Into the Light
heeft een nieuwe PvP Map-pakket uitgebracht, waarmee drie nieuwe maps aan de Crucible worden toegevoegd. Deze nieuwste content-update is beschikbaar voor alle spelers en bevat ook de nieuwe wave-based Onslaught-activiteit. Daarnaast brengt de update iconische fan-favoriete wapens met standaard- en limited edition-varianten, de nieuwe Hall of Champions sociale ruimte, terugkerende The Whisper- en Zero Hour-exotic-missies, een nieuwe raid boss gauntlet genaamd The Pantheon, nieuwe beloningen en meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx