Website noemt alle games die beter op de PS5 draaien dan op de Xbox Series X

thumbnail

De PSU heeft een lijst samengesteld met games die volgens hun aantoonbaar beter draaien op de PlayStation 5 dan op de Xbox Series X. Het gaat om titels als Assassin’s Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War en Control: Ultimate Edition. Het betreft onder andere een stabielere framerate en betere prestaties in de Image Quality Mode die benoemd worden. Hoewel de verschillen in de meeste games vrij miniem zijn, zullen er ongetwijfeld ook Xbox Series X-games zijn die beter presteren op Microsoft’s console dan op Sony’s PS5. Deze worden helaas echter niet in het artikel genoemd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wij van wc eend….

  Kont
  Lid
  1756
  2 jaren geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Nouja de laadtijden zijn ook echt wel kort, die van Miles Morales zijn echt naar een seconde of 2. Wel benieuwd hoe ze zijn met een Ratchet & Clank bijvoorbeeld

  Jeroen Janssen.
  Gast
  Jeroen Janssen.
  2 jaren geleden

  Dit is het onomstotelijk bewijs dat specificaties op papier niks zeggen. De xbox mag dan wel op papier krachtiger zijn dan de PS5. Het gaat er om wat specificaties in de praktijk zijn. En de praktijk laad echter een heel anders beeld zien dan wat er op papier staat. Ze zegen papier is geduldig maar tot nu toe heeft Microsoft nog niet waar gemaakt wat ons is belooft op het gebied van de op papier beloofde specificaties.

  Laatst aangepast: 2 jaren geleden door Jeroen Janssen.

  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx