WBIE kondigt The Lord of the Rings: War in the North aan

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat The Lord of the Rings: War in the North, een epische multiplayer action/RPG video game, gebaseerd op de gerenommeerde boeken van J.R.R. Tolkien, in 2011 zal verschijnen op PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

The Lord of the Rings: War in the North is ontwikkeld in samenwerking met Middle-earth Enterprises. De game bevat bekende originele elementen van The Lord of the Rings, aangezien Warner Bros. Interactive Entertainment de rechten bezit om videogames te ontwikkelen, die gebaseerd zijn op zowel de literaire- als filmcontent. De baanbrekende volwassen RPG videogame The Lord of the Rings: War in the North speelt zich af in Middle-earth en biedt een innovatieve online, onderling afhankelijke, co-op play tot drie spelers. De spelers vormen hun eigen genootschap en strijden in het Noorden gezamenlijk tegen de krachten van Sauron.

“Met The Lord of the Rings: War in the North kiezen we voor een volwassen benadering van dit wereldwijd gevierde merk met authentieke beelden van gevechten en nieuwe verhaallijnen”, aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Door gebruik te maken van het prijswinnende ontwikkelteam van Snowblind Studios, willen we de RPG ervaring verder ontwikkelen en de The Lord of the Rings fans de game kunnen bieden waar zij op wachten”.

“Met The Lord of the Rings: War in the North biedt Snowblind een actie RPG voor echte gamers in de authentieke verhalende en natuurlijke locaties van J.R.R. Tolkien’s The Lord of the Rings,” zegt Ryan Geithman, oprichter en studiohoofd van Snowblind Studios. “Deze game is een natuurlijke ontwikkeling in de bejubelde RPG gameplay die Snowblind de afgelopen jaren consistent heeft afgeleverd. Spelers en fans zullen een innovatieve benadering ten opzichte van online co-op gameplay ervaren die verweven is met elk facet van de game, op een manier waarop alleen Snowblind dat kan.”

In The Lord of the Rings: War in the North kunnen spelers de helden worden in het grote gevecht om het Noorden als onderdeel van de epische strijd om de Ring. Gamers kunnen zowel onontdekte landschappen, verhaalelementen en karakters van Middle-earth als bekende elementen uit de films ontdekken. Ze zullen de uitgebreide aanpassings- en ontwikkelmogelijkheden van de karakters ervaren alsmede de uitgebreide co-op gameplay opties en de op te waarderen wapens, skills en speciale vaardigheden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box