Watch Dogs Legion dit weekend gratis speelbaar

thumbnail

Watch Dogs Legion is vanaf donderdag 25 maart 17:00 uur tot maandag 29 maart 16:00 uur gratis speelbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens onthult de game meer informatie over de gratis post-launch content en de exclusieve content voor bezitters van de Season Pass.

Tijdens het gratis proefweekend is elk personage in Londen beschikbaar om te rekruteren en om mee te spelen in zowel de singleplayer- als de online multiplayermodus. Spelers ontdekken alle open wereld activiteiten, waaronder darten in de plaatselijke kroeg en blote vuistgevechten, en de helft van de acht stadsdelen, waaronder de City of London en Islington & Hackney. Daarnaast ervaren spelers de verhaallijn van de game tot aan de missie Skye Larsen. Spelers die de game aanschaffen, behouden hun progressie en profiteren bovendien van hoge kortingen.

Verder is er meer informatie onthuld over de gratis post-launch content voor Watch Dogs Legion spelers en de nieuwe exclusieve content voor bezitters van de Season Pass.

De post-launch content voor alle Watch Dogs Legion spelers bevat:

 • Leader of the Pack: De eerste tactische coöp-missie waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn, is nu beschikbaar in de online modus van Watch Dogs Legion. DedSec werkt samen met een klokkenluider en ontdekt een dodelijk initiatief dat zich bezighoudt met drones om oorlog te voeren. Spelers moeten het project zo snel mogelijk stoppen, maar ontdekken in het midden van alles een angstaanjagende dreiging.
 • Twee nieuwe PvP-modi: Eind mei krijgen spelers in de online modus toegang tot twee nieuwe PvP-modi: Extraction en Invasion, en een nieuwe tactische coöp-missie: Project Omni. Project Omni is intens en uitdagend en vereist een team van vier spelers om een geheim project te infiltreren en uit te zoeken waarom de apparaten van Optik de hersenen negatief beïnvloeden.

De content voor Season Pass bezitters bevat:

 • Mina, een proefpersoon voor gruwelijke experimenten die gedachten van andere mensen kan besturen, is eind april beschikbaar naast een nieuwe missie.
 • Eind juni lanceert Watch Dogs Legion – Bloodline, een nieuwe verhaallijn waarin spelers in de huid kruipen van Aiden Pearce uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2.
 • Darcy, een lid van de Assassin Order van Assassins Creed, is in augustus beschikbaar als een speelbaar personage samen met nieuwe missies.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box