Warriors of Darkness claimen hoofdrol in Final Fantasy XIV patch

thumbnail

De nieuwe FINAL FANTASY XIV Patch 3.4, “Soul Surrender,” brengt een schat aan nieuwe mogelijkheden naar de zes miljoen spelers wereldwijd, inclusief de volgende belangrijke updates:

• Quests voor het hoofdverhaal: In Soul Surrender komen Alphinaud en Alisaie Leveilleur weer samen en wordt het verhaal rondom de Warriors of Darkness verder uitgediept.

• Nieuwe raid dungeon: Het laatste hoofdstuk van de serie Alexander raid dungeons daagt spelers uit om pittige nieuwe vijanden te verslaan. Er zijn twee moeilijkheidsniveaus: “Alexander: The Creator” en “Alexander: The Creator (Savage).”
• Containment Bay P1T6: Spelers nemen het op tegen Sophia, the Goddess, het tweede gevecht in de Warring Triad-serie. De oude Meracydian godin kan zowel op niveau normal als extreme worden bestreden.

• Twee nieuwe high-level dungeons: Helden kunnen naar de bergen van Xelphatol reizen om te strijden tegen de Ixal en voorkomen dat Garuda wordt opgeroepen. Ze kunnen ook nieuwe uitdagingen overwinnen om vergeten kennis op te diepen in The Great Gubal Library (Hard).

• Nieuwe zijmissies: De heerlijk spannende Hildibrand-questline is terug. Dit keer onderzoekt de buitengewone inspecteur nieuwe geruchten over criminelen in Ishgard. Daarnaast zijn nieuwe missies van het Saint Endalim’s Sophisticate beschikbaar, waarin spelers de waarheid moeten achterhalen over een vermiste student van het seminary.

• Woning-updates: In elk van de woongebouwen zijn appartementen beschikbaar gekomen om spelers een betaalbare huisvesting te bieden. Bewoners delen een chocobo™-stal en lobby. Voor het interieur van alle soorten woningen zijn nu aquariums beschikbaar. Spelers kunnen het aquarium naar eigen wens inrichten en hun eigen visverzameling beginnen.

Op de officiële Patch 3.4 website staat meer informatie over het volgende:

● Grand Company-updates: Patch 3.4 introduceert adventurer squadrons, een simulatie-achtige spelvariant waarin spelers hun eigen squad van NPC-avonturiers samenstellen en op speciale missies sturen. Daarnaast komt een nieuwe Grand Company speler-rang beschikbaar, net als nieuwe uitrustingsstukken die te koop zijn voor company seals.

● PvP-updates: In de Wolves’ Den Pier PvP area kunnen Eorzeans nu kiezen voor de Duel Mode om een-tegen-een te strijden. De nieuwe Custom Match-functie laat PvP-fans hun skills beproeven in 4v4 battles. Wie liever vanaf de zijlijn toekijkt zit goed met de Spectator Mode voor, waarin de custom matches vanuit diverse camerahoeken in close-up is te volgen.

● Uitgebreide cross hotbar-opties voor spelers die controllers gebruiken: Met de nieuwe W Cross Hotbar hebben spelers meer ruimte en opties om hun acties in te stellen.
● Nieuwe Gear, Exploratory Missions en meer.

FINAL FANTASY XIV gaat verder met de belofte om het beste van de FINAL FANTASY–ervaring naar het online-rijk te brengen. Deze MMO vierde onlangs zijn derde verjaardag en blijft voorzien in nieuwe avonturen voor het nog steeds groeiende game-publiek. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x