Warner Bros. presenteert LEGO Friends

thumbnail

Vandaag kondigt Warner Bros. Interactive Entertainment LEGO Friends aan, de game die op dit moment in ontwikkeling is voor Nintendo 3DS en Nintendo DS handheld systemen. Lego Friends biedt spelers creatieve gameplay, gebaseerd op de leuke en opwindende bouwsets van de populaire LEGO Friends collectie die in 2012 werd gelanceerd en waarvan een geheel nieuw avontuur in 2013 wordt verschijnt.

“Wij zijn trots nog meer meisjes te mogen verwelkomen in de wereld van de LEGO videogames met een titel gebaseerd op de best verkopende LEGO Friends lijn,” aldus Tom Stone, Managing Director bij TT Games. “LEGO Friends stelt spelers in staat om hun persoonlijke avontuur te beleven en tegelijkertijd uiting te geven aan hun eigen stijl en persoonlijkheid.”

LEGO Friends verwelkomt spelers in Heartlake City, waar zomerpret op hen wacht! Spelers hebben complete vrijheid om hun unieke stijl te uiten, gebieden te verkennen en activiteiten te ondernemen die hen het meest interesseert, zoals: het perfectioneren van een dansroutine in de studio, het nemen van doeltrappen tijdens de voetbaltraining of het bezoeken van de winkel om coole voorwerpen te verkrijgen, waarmee je je karakter aan kunt passen, terwijl je een vriendschap opbouwt met 5 nieuwe vrienden.

Het opbouwen van vriendschappen vormt het hart van de game. Spelers ontmoeten nieuwe vrienden en gaan met hen op speciale avonturen. Zo kunnen ze Emma helpen om foto’s te maken voor haar volgende krantenartikel of liedjes beoordelen voor Andrea’s volgende optreden. Met ieder avontuur dat ze beleven met hun vrienden beleven, wordt de vriendschap hechter. Zodra spelers de status van ‘echte vriend’ bereiken met alle karakters kunnen zij voor hen een Heartlake Celebration bouwen.

Bovendien kunnen spelers voor verschillende huisdieren zorgen, door hen te trainen en mee te laten doen aan huisdierenshows. Ieder huisdier heeft een speciale eigenschap die spelers kunnen inzetten om hen te helpen met hun avonturen. Ook kunnen spelers van gedaante wisselen met hun liefdevolle huisdieren om zo de game vanuit hun perspectief te ervaren.

Om de spannende avonturen in Heartlake City vast te leggen, kunnen spelers hun in-game camera gebruiken voor leuke foto mogelijkheden om een fotoalbum met vriendschapsherinneringen te maken.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box