Warner Bros. Games lanceert Mortal Kombat: Onslaught

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag de wereldwijde lancering aangekondigd van Mortal Kombat: Onslaught, een nieuwe real-time verzamelrollenspel (cRPG) met teamgebaseerde kombat dat zich afspeelt in het legendarische Mortal Kombat-universum. Vanaf vandaag kunnen spelers over de hele wereld de game gratis downloaden in de App Store voor iOS en Google Play voor Android.

Mortal Kombat: Onslaught, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, zal het eerste exclusieve, actievolle verhaal voor mobiele apparaten bevatten waarin Shinnok’s poging tot vernietiging centraal staat – compleet met hoogwaardige graphics, filmische tussenfilmpjes en bloedstollende kombat. Terwijl de gevallen Oudere God zijn macht probeert te herwinnen door relikwieën uit alle rijken te verzamelen, moeten spelers Raiden te hulp schieten en een team van strijders samenstellen om te volharden in grootschalige realtime groepsgevechten en dit kwaadaardige complot te verijdelen.

“In Mortal Kombat: Onslaught kunnen spelers totale chaos ontketenen in strategische, snelle gevechten met maximaal tien personages tegelijk”, zegt Ed Boon, Chief Creative Officer bij NetherRealm Studios en co-creator van Mortal Kombat. Mortal Kombat: Onslaught introduceert een nieuw niveau van strategische gameplay en we zijn enthousiast om te zien hoe spelers hun teams samenstellen om verschillende tegenstanders en uitdagingen te overwinnen.”

Mortal Kombat: Onslaught bevat een diverse selectie iconische personages, waaronder veteranen als Sub-Zero, Liu Kang, Scorpion en Kitana – maar ook zeldzame, favoriete varianten van klassieke kombatants zoals Cyrax en Smoke. Spelers moeten een enorme catalogus van Assassins, Warriors, Snipers en Defenders verzamelen en kiezen – elk met hun eigen unieke speciale bewegingen, affiniteiten en passieve vaardigheden – om een krachtig team van vier kampioenen samen te stellen.

Naarmate spelers steeds moeilijkere gevechten voorgeschoteld krijgen, moeten ze de krachten van hun vechters vergroten door kombatvaardigheden te ontwikkelen, waaronder kombo’s en speciale vaardigheden, uitrusting levelen en relikwieën uitrusten. Dit zijn krachtige items uit de Mortal Kombat lore die effectbonussen en zelfs dodelijke Fatalities opleveren. Kombatants kunnen hun vaardigheden ook verbeteren in speciale Boss Tower- en Chasm-modi, of de Arena betreden om andere spelers op Earthrealm uit te dagen in realtime wedstrijden, beloningen te verdienen en te klimmen op de ranglijsten in Player-versus-player-seizoenen (PvP).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx