Warner Bros. en TT Games kondigen The LEGO Movie Videogame aan

thumbnail

Het lot van de LEGO wereld ligt in jouw handen! Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games kondigen vandaag aan dat The LEGO Movie Videogame in 2014 verkrijgbaar zal zijn naast het langverwachte “The LEGO Movie”, van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow, en een speelgoedcollectie van “The LEGO Movie” bouwsets.

The LEGO Movie Videogame komt beschikbaar voor Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft en het Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 4 en PlayStation 3 computer entertainment systemen, het Wii U systeem en Windows PC, evenals voor Nintendo 3DS handheld systeem en PlayStation Vita handheld entertainment systeem.

In een scenario afgeleid uit de film plaatst The LEGO Movie Videogame kinderen in de rol van Emmet, een gewoon, braaf en perfect gemiddeld LEGO minifiguur die per ongeluk wordt aangezien voor de meest uitzonderlijke persoon en als de sleutel tot het redden van de wereld. Spelers begeleiden hem als hij wordt opgeroepen door een gemeenschap van vreemdelingen voor een epische zoektocht om de kwaadaardige tiran te stoppen, een reis waarvoor Emmet hopeloos en hilarisch niet voorbereid is.

“We zijn erg blij dat we kinderen het plezier kunnen geven van het herleven van Emmet zijn avonturen om een virtuele ‘Master Builder’ te worden in The LEGO Movie Videogame,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “Spelers gaan de ultieme missie aan om de LEGO wereld te redden en gebruiken virtuele dapperheid in het bouwen om ondenkbare reeksen en creaties te bouwen.

Spelers kunnen in The LEGO Movie Videogame LEGO instructiepagina’s verzamelen en gebruiken om constructiesets te bouwen of om de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ te benutten om virtueel bijzondere LEGO creaties te bouwen tijdens de reis. Met meer dan 90 personages geïnspireerd door de film en 15 spannende levels kunnen kinderen bouwen en op avontuur gaan als nooit tevoren.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box