WarioWare: Get It Together! verschijnt deze week voor de Switch

thumbnail
WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september 2021 voor de Nintendo Switch – en dit keer moeten spelers Wario en zijn crew helpen om te ontsnappen uit een hele wereld aan microgames. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix – met 10 hectische spelstanden voor maximaal vier spelers – en online-uitdagingen. Bekijk de WarioWare: Get It Together! – Overview trailer (Nintendo Switch) om de even snelle als maffe microgames in actie te zien.
Kun je niet wachten? Ga dan naar de Nintendo eShop, download de gratis demo en neem meteen een voorproefje op de actie.
Spelers kunnen niet alleen Wario besturen maar ook de rest van de crew, en hun ongekend absurde vaardigheden gebruiken om honderden microgames te voltooien. Geef een Joy-Con aan een vriend of gebruik elk een eigen Nintendo Switch-systeem in de lokale draadloze multiplayerstand om samen de verhaalstand te spelen of in de doldwaze Megamix te duiken. In de Megamix kun je zelfs met vier spelers tegelijk tegen elkaar strijden! Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de Wario-beker met wekelijkse uitdagingen of online strijden voor een hoge plek op de wereldranglijst.
WarioWare: Get It Together! verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand voor één of twee spelers, de Megamix met lokale multiplayer, de wekelijkse uitdagingen van de Wario-beker en de online klassementen van de Ranglijststand. Daarnaast is er in de Nintendo eShop een gratis demo van de game beschikbaar voor spelers die een voorproefje willen nemen op de maffe microgameswereld van Wario en zijn vrienden.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box