Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend

thumbnail

Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).

Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.com
Deze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Content van de tweede betafase:

• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.
• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.
• Maximum level: 25
• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos – een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x