Warhammer 40,000: Space Marine 2 toont intense combat en mechanics in nieuwe Overview Trailer

thumbnail

Focus Entertainment en Saber Interactive presenteerden vandaag de Gameplay Overview Trailer voor de langverwachte Third-Person Action game Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Deze zes minuten-durende video wordt ingesproken door Creative Director Oliver Hollis-Leick en duikt dieper in de campaign, de multiplayermodi en de progressie-mechanics. Warhammer 40,000 Space Marine verschijnt op 9 september voor PlayStation 5, Xbox Series en PC. Wie de Gold of Ultra Editions pre-ordert krijgt vier dagen eerder toegang tot de game.

Speel als Lieutenant Titus en vecht terug tegen de Tyranids in een intergalactische oorlog

Vervolg het verhaal van de legendarische Ultramarines Lieutenant Demetrian Titus honderd jaar na de gebeurtenissen van Space Marine en vecht tegen de eindeloze Tyranid-zwermen om het Imperium te verdedigen. Maak gebruik van de bovenmenselijke krachten van Titus en zijn uitgebreide arsenaal. Dit doe je in je eentje, of in de naadloze drop-in/drop-out co-op met twee vrienden die spelen als de vechtvrienden van Titus: Chairon en Gadriel.

Pas je Space Marine en hun loadouts aan in PvE en PvP

Speel als één van de zes speelbare classes (Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper en Heavy) in ‘Operations’ (PvE) en ‘Eternal War’ (PvP) mod en maak ze eigen met het diepe customization-systeem voor jouw pantser en wapens.

In de ‘Operations’ modus upgrade je elke class met tot wel 25 perks die jouw speelstijl aanpassen, waarbij je verdiende Experience en en Armoury Data gebruikt. Armoury Data laat je ook wapens upgraden met elke nieuw missie waarbij je krachtigere varianten en unieke cosmetics vrijspeelt. De pantser- en wapencosmetics die je verdient in ‘Operations’ zijn ook beschikbaar voor je ‘Eternal War’ matches, hoewel perks en wapenupgrades vanwege de balans alleen in de PvE-ervaring blijven.

Meer missies, vijanden en wapens via gratis updates

Na de release op 9 september ontvangen spelers nieuwe ‘Operations’ missies en PvP maps, nieuwe vijanden en nieuwe wapens om ze mee te bestrijden via regelmatige updates die voor alle spelers gratis zijn. Meer cosmetics en Chapter Heraldry verschijnen als onderdeel van de Season Pass, zonder microtransacties en zonder een in-game cash shop met een premium valuta.

De plicht roept wanneer Warhammer 40,000 Space Marine 2 op 9 september verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard, Gold, Ultra en Collector’s Edition.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx