Wargaming toont haar maritieme MMO game op Gamescom 2014

thumbnail

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat zij aanwezig zullen zijn bij de grootste interactieve gamesbeurs die gehouden wordt bij de Koelnmesse in Keulen van 13 tot 17 augustus 2014. Het bedrijf zal o.a. zijn MMO actie games showen en booth spektakels houden met top goodies voor de bezoekers en de mensen die thuis live meekijken.

Onze booth zal te bezoeken zijn in hal 8 en meer dan 750 vierkante meters bevatten. Daarnaast zullen er vele gaming stations aanwezig zijn voor World of Tanks (PC), World of Tanks: Xbox 360 Edition, World of Warplanes (PC) en de recentelijk uitgebrachte World of Tanks Blitz (iOS). Tot slot zal voor het eerst World of Warships aan het publiek getoond worden door middel van een speciale “behind closed door” sessie.

Elke dag zal er traditiegetrouw, op de consumenten booth, de dag beginnen met live stage shows, game presentaties, talk shows met speciale gasten waaronder game ontwikkelaars en speciale weggeef acties waarondere een Alienware X51 gaming system, HyperX FURY USB drives, Razer randapparatuur, Logitech hardware en nog veel meer.

De thuisblijvers kunnen de Wargaming Gamescom studio via de Twitch stream op woensdag, vrijdag en zaterdag volgen en ook kans maken op leuke prijzen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx