Waarschuwingen voor nieuwe, onbetrouwbare PlayStation 5 webshop

thumbnail

Eerder lichtten we jullie al in over een onbetrouwbare webshop maar er duiken er steeds meer op zo lijkt het. Het gaat inmiddels om PlayStation-Sony.eu die online is gegaan waarop PlayStation 5 units aangeboden worden die direct leverbaar zouden zijn. De webshop is volgens Heise.de nep en is alleen bedoeld om mensen op te lichten. De professioneel ogende website verwijst naar een officiële Sony-website. Daarmee wekt het vertrouwen dat het gaat om een legitieme website in samenwerking met Sony.

Na controle van Heise.de leiden de sporen van de website naar Rusland, Oekraïne, Londen en Californië. Heise.de heeft nu een klacht ingediend tegen de winkel bij het politiebureau van Nedersaksen. Alle benadeelde partijen wordt geadviseerd om de creditcards die gebruikt zijn bij het bestellen onmiddellijk te blokkeren en om overschrijvingen die al zijn gedaan, indien mogelijk, te annuleren.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  403
  11 dagen geleden

  Dat deze nog gewoon actief is.Zou niet makkelijk moeten zijn om zo een officieel lijkende site te kunnen maken.

  Jeroen
  Gast
  Jeroen
  11 dagen geleden

  Weet wat ik niet snap dat er nog altijd aardig wat mensen zijn die zo stom zijn en daar intrappen. Die willen blijkbaar zo graag een PS5 hebben dat ze blijkbaar niet meer helder na denken. Iedereen weet gewoon dat het gewoon zo goed als onmogelijk is dat een webshop PS5 consoles op voorraad heeft als die overal is uit verkocht. De game mania heeft zelfs een pre order stop tot begin augustus heb ik begrepen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box