Vorm een hechte familieband in De Sims 4 Samen Groeien

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Samen Groeien aangekondigd. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. In De Sims 4 Samen Groeien maken spelers kennis met een gloednieuwe stad, krijgen ze de kans om familiebanden te versterken via verschillende nieuwe dynamieken en interacties, en kunnen ze zien hoe hun Sims opgroeien van baby tot volwassene. En dit alles terwijl ze nieuwe mijlpalen met hun familie bereiken.

Spelers krijgen de kans om met de familie van hun Sims het pittoreske kuststadje San Sequoia te verkennen en meer interacties met de familie te ervaren dan ooit tevoren. Met de nieuwe sociale compatibiliteitsfunctie zijn er meer manieren om gezellige dingen te doen, die op hun beurt weer tot betekenisvollere relaties leiden. Spelers merken misschien zelfs wel dat hun baby gloednieuw gedrag vertoont of een belangrijke mijlpaal heeft bereikt. Met zo veel te doen en te verkennen, gaan spelers echt genieten van de speciale familiemomenten die De Sims 4 Samen Groeien te bieden heeft.

Voor een overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, kijk hieronder:

 • Een gloednieuwe stad! Spelers maken kennis met San Sequoia, het kuststadje van De Sims 4
 • Meer diepgaande gameplay met de ‘baby’-levensfase
 • Meer familie-interacties en dynamiek
 • Gloednieuwe mijlpalen die de groei van een Sim beïnvloeden

Baby’s zijn vanaf 14 maart beschikbaar voor alle spelers in een gratis update voor het basisspel van De Sims 4. Om meer te weten te komen over deze gloednieuwe levensfase en hoe De Sims 4 Samen Groeien meer diepgang biedt aan de manier waarop Simmers met baby’s kunnen spelen, kijk dan op vrijdag 3 maart om 20:00 uur Nederlandse tijd op de Twitch– en YouTube-kanalen van De Sims.

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Samen Groeien. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx