Vijf miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen Final Fantasy VII Remake

thumbnail

Volgend op lovende reviews van zowel spelers als critici van over de hele wereld, maakt Square Enix Ltd., vandaag bekend dat de verscheepte exemplaren en digitale verkopen van FINAL FANTASY VII REMAKE wereldwijd inmiddels de grens van vijf miljoen exemplaren zijn gepasseerd. Dankzij de uitzonderlijk hoge digitale verkopen sinds de release, is dit de best verkopende digitale release op een PlayStation-platform in de geschiedenis van SQUARE ENIX.

Voor wie de hooggeprezen RPG nog niet heeft ervaren, is FINAL FANTASY VII REMAKE van nu tot 19 augustus met 34% korting te koop bij een select aantal retailers.

FINAL FANTASY VII REMAKE is een, met behulp van de beste moderne technologie, geheel vernieuwde versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde. Naast de onvergetelijke personages en het verhaal, dat vaak genoemd wordt als één van de krachtigste videogame-verhalen ooit, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten. Deze  eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt een volledig opzichzelfstaande game-ervaring die dieper dan ooit ingaat op de iconische personages en de wereld die spelers kunnen verkennen.

FINAL FANTASY VII REMAKE is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. De FINAL FANTASY VII REMAKE Demo is beschikbaar als download: http://sqex.link/FF7RDemo. Ga voor meer informatie naar: www.ffvii-remake.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x