Vijf iconische Assassin’s Creed-games nu verkrijgbaar voor Stadia

thumbnail

Assassin’s Creed Origins, Assassin’s Creed Syndicate en Assassin’s Creed Unity zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor Stadia. Deze drie games treden hiermee in de voetsporen van Assassin’s Creed Valhalla en Assassin’s Creed Odyssey, die beiden reeds beschikbaar zijn voor Stadia. De games zijn los verkrijgbaar of als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice, zodra deze beschikbaar is voor Stadia.

 • Assassin’s Creed Origins speelt zich af in het Oude Egypte, de meest mysterieuze plaats in de geschiedenis. Spelers worden uitgenodigd om de geheimen achter de Grote Piramiden, vergeten mythes en de laatste farao’s te ontdekken. Ook ontrafelen zij het verhaal achter het ontstaan van de broederschap van Assassins.
 • Assassin’s Creed Syndicate vindt plaats in het Londen van 1868, ten tijde van de industriële revolutie, een tijd waarin geld de macht begint te grijpen. Spelers kruipen in de rol van Jacob Frye en zijn tweelingzus Evie, in een avontuur waarin zij het met de hulp van de onderwereld opnemen tegen een corrupte macht die Londen in een wurggreep houdt.
 • Assassin’s Creed Unity gooit spelers in het Parijs van 1789 tijdens de Franse revolutie, een tijd waarin de stad verandert in een plaats van terreur en chaos. Terwijl het land zichzelf verscheurt, onthullen spelers in de rol van Arno de ware krachten achter de revolutie, in een strijd om het lot van Frankrijk.

Voor meer informatie over Assassin’s Creed, bezoek assassinscreed.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box