Vierde seizoen The Crew Motorfest gaat live op 3 juli

thumbnail

Het vierde seizoen van The Crew Motorfest is vanaf 3 juli wereldwijd beschikbaar als gratis update en voegt onder andere een nieuwe playlist toe. De Donk vs Lowrider-playlist introduceert de iconische confrontatie van auto-aanpassingen: Donks, de trots van de oostkust, tegen Lowriders, de kostbare bezittingen van de westkust. Twee gemeenschappen met hun eigen stedelijke identiteit en specifieke aanpassingscodes die een harde rivaliteit voeden, maar een passie voor auto’s delen: chill aan de ene kant, snelheid aan de andere, maar met stijl en swagger voor allebei.

Ter ondersteuning van dit seizoen adviseerde de internationaal gevierde fotograaf Estevan Oriol het team over culturele elementen en de integratie hiervan in de game, van voice-overs tot grafische pakketten, art direction en meer.

The Crew Motorfest seizoen vier biedt spelers uitgebreide nieuwe content. In de gloednieuwe Donk vs Lowrider-playlist kiezen spelers hun kant en leren daarmee de specifieke kenmerken van deze specifieke autocultuur kennen via twaalf belangrijke evenementen. Na verschillende workshops en confrontaties bouwen ze geleidelijk een eigen Donk- of Lowrider-auto waarop ze hun eigen stijl toepassen. Er worden ook nieuwe gameplay-features geïntroduceerd, zoals de Car Dance, een op ritme gebaseerde spelmodus die gekoppeld is aan de unieke vaardigheden van Lowriders, en de Street Versus, een op prestaties gebaseerde modus tussen Donk-auto’s op een dragstrip. Meer informatie over seizoen vier van The Crew Motorfest wordt eind juni bekendgemaakt, inclusief de volledige lijst met nieuwe evenementen, voertuigen en quality-of-life verbeteringen.

Daarnaast vieren spelers de komst van langverwachte autofabrikanten tijdens The Crew Motorfest op 12 juni. Abarth, Alfa Romeo en Lancia brengen 17 nieuwe voertuigen naar het festival, waaronder twee gloednieuwe auto’s: de Alfa Romeo 33 Stradale (1968) en de Alfa Romeo GIULIA GTAm (2021). Om dit te vieren, is de Alfa Romeo 33 Stradale (1968) beschikbaar als Twitch Drop tijdens Ubisoft Forward. De auto is daarna ook verkrijgbaar in de The Crew Motorfest shop op 13 juni.

Maar er zitten nog meer verrassingen aan te komen voor The Crew Motorfest! Bekijk op 10 juni de Ubisoft Forward conferentie om alles te horen over het tweede jaar aan content.

The Crew Motorfest is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx