Vier MAR10 Day in Europa met beloningen en kortingen op diverse Mario-titels en -merchandise

thumbnail

Aanstaande zondag, 10 maart, is MAR10 Day, en je kunt die speciale dag vieren met exclusieve beloningen en kortingen in de Nintendo eShop en My Nintendo Store voor bepaalde games en merchandise van Mario en vrienden.

Van 7 maart tot 24 maart krijg je 10% terug in gouden punten die je kunt gebruiken voor je volgende aanschaf bij aankoop van bepaalde Mario-titels voor de Nintendo Switch – inclusief Super Mario Bros. Wonder – in de Nintendo eShop, of wanneer je tijdens de actieperiode een downloadcode voor één van deze titels verzilvert. Op bepaalde merchandise van Mario en vrienden krijg je 30% korting in de My Nintendo Store, terwijl klanten als bonus een notitieboekje kunnen krijgen tot 7 april, en een gratis wallpaper is te downloaden als My Nintendo-beloning.

Als exclusieve beloning voor Nintendo Switch Online-leden is in maart een assortiment gebruikers-icoontjes-onderdelen uit Super Mario-games beschikbaar. Er is ook een speciale missie die je kunt voltooien door het spelen van de Super NES-klassieker Super Mario World om platinum punten te verdienen. Bezoek de Nintendo Switch Online-app op je systeem voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx