Bungie lanceert vandaag de Guardian Games All-Stars en de Guardian Games Cup

thumbnail

Bungie heeft vandaag het startschot gegeven voor Destiny 2’s Guardian Games All-Stars-evenement. Vanaf nu kunnen alle Hunters, Titans en Warlocks drie weken lang tegen elkaar strijden voor de eer. Het gratis in-game-evenement is beschikbaar voor alle spelers en introduceert nieuwe challenges en beloningen. Waaronder het eerste hoverboard ooit in Destiny 2 genaamd The Skimmer. Daarnaast is Destiny 2: The Witch Queen de hele maand maart zonder extra kosten verkrijgbaar voor alle PlayStation Plus-leden.

Guardian Games All-Stars
De Guardian Games All-Stars bevat een nieuw scoresysteem. Dit omvat nieuwe Focus-activiteiten voor extra medailles, de Contender Card met wekelijkse Diamond-medailles en exclusieve beloningen zoals het Champion Memento en Ascendant Alloys. Het splinternieuwe Allstar Vector Skimmer-voertuig is nu beschikbaar voor alle deelnemers aan Guardian Games All-Stars. Daarnaast voegt het unieke stunts en rail-grinding toe aan Destiny 2. De Allstar Vector Skimmer wordt permanent ontgrendeld wanneer spelers deze tijdens het evenement verdienen.

Door het voltooien van de Event Card-uitdagingen kunnen spelers nieuwe beloningen vrijspelen. Hierbij horen de nieuwe Compressed Wave Frame Grenade Launcher genaamd Hullabaloo, maar ook een nieuwe Exotic Ghost Shell, Exotic-emote en meer. Bij het upgraden van de Event Card krijgen spelers toegang tot additionele beloningen. Alle spelers die de Gold Event Challenge voltooien voor 26 maart 18:59 uur Nederlandse tijd, verdienen Bungie Rewards-aanbiedingen om de fysieke 2024 Guardian Games All-Stars Medal te kopen via de Bungie Store.

Guardian Games Cup
De Guardian Games Cup keert dit jaar terug voor de derde editie, waarin spelers van over de hele wereld worden aangemoedigd hun fireteam samen te stellen en te strijden voor de eer. Tegelijkertijd steunen ze Direct Relief en het International Rescue Committee via de Bungie Foundation. Lees hier de blogpost voor meer informatie over het deelnemen aan de Guardian Games Cup.

Destiny 2: The Witch Queen
Vanaf vandaag tot en met 1 april kunnen alle PlayStation Plus-leden Destiny 2: The Witch Queen zonder extra kosten claimen. Deze uitbreiding biedt spelers de kans om het op te nemen tegen Savathûn en haar Lucent Hive in de Throne World. PlayStation Plus-leden krijgen als onderdeel van deze aanbieding ook toegang tot de Vow of the Disciple-raid.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx