Vier de feestdagen met de leukste cadeaus van Pokémon voor jong en oud

thumbnail

Pokémon is sinds de oprichting 25 jaar geleden nog steeds een wereldfenomeen. Het oorspronkelijke idee iets te creëren om de magie uit de kindertijd te vangen door het ontdekken van nieuwe wezens, deze te verzamelen en de ervaring met vrienden te delen, heeft het geliefde merk gevormd zoals we het vandaag de dag kennen. Pokémon is een wereldwijd merk met videogames, trading cards, geanimeerde televisieseries, speelfilms, apps en een fantastische selectie van gelicentieerde producten, die ontworpen zijn om fans van alle leeftijden over de hele wereld te vermaken. Een selectie van Pokémon producten die ideaal zijn om te geven tijdens de feestdagen en die de klassieke thema’s van ontdekken, verzamelen, spelen en ruilen omvatten, vind je onderstaand.

POKÉMON SWORD & POKÉMON SHIELD VOOR DE NINTENDO SWITCH
Maak je klaar om het gebied van Galar te ontdekken in de razend populaire Pokémon Sword en  Pokémon Shield videogames, exclusief voor de Nintendo Switch. Terwijl het avontuur zich ontrafelt, kom je nieuwe en terugkerende Pokémon tegen en ga je de strijd aan met concurrerende Trainers om bekroond te worden tot kampioen. Vorm een team met je vrienden en neem het op tegen sterke Gigantamax Pokémon of zet een kamp op om te ontspannen en zelfs curries te koken. Er is zoveel te doen in Galar en met de toevoeging van de downloadbare Expansion Pass (wordt los verkocht) staan er nu zelfs nog meer mogelijkheden voor je klaar.

POKÉMON DRAAGBARE KOFFER SPEELSET
De geweldige Pokémon Carry Case Playset brengt de wereld van Pokémon tot leven. Speel je eigen Pokémon toernooien na en ontdek de wereld van Pokémon met de spannende Carry Case Playset die bomvol mogelijkheden zit! Denk aan een springende rots, een valluik in de top van de boom, een battle arena, een verborgen grot, een draaikolk en zoveel meer. De avonturen die je kunt beleven zijn eindeloos! Nog nooit is de wereld van Pokémon zo tot leven gebracht. The Pokémon Carry Case Playset is te gebruiken met elk Pokémon figuur van 5 centimeter groot en wanneer je jouw avonturen hebt voltooid, kun je alles gemakkelijk opbergen in je rugtas. De rugtas is niet alleen handig voor het opbergen van je Pokémon figuren, maar het voegt ook wat toe aan het Pokémon rollenspel en het betekent dat je jouw Carry Case Playset overal mee naartoe kunt nemen!

MYPARTNER EEVEE

Speel op een totaal nieuwe manier met Eevee! My Partner Evee heeft een ingebouwde microfoon en touch-sensortechnologie die ervoor zorgen dat je met Eevee op een nieuwe en leuke manier kunt communiceren. Eevee heeft meer dan 50 verschillende reacties op je aanraking, stem en zelfs muziek. Kijk hoe My Partner Eevee tot leven komt als zijn oren en armen beginnen te bewegen. Met 20 iconische geluidseffecten en uitdrukkingen geeft My Partner Eevee je de sensatie van het worden van een Pokémon Trainer in de echte wereld!

POKÉMON TRAINER TRIVIA
Zet je Trainers pet op, kies je Pokémon en daag jouw vrienden uit in de arena. Beantwoord de vragen van de Game Master en verlaag de punten van je tegenstanders naar nul. Je kunt ook alleen spelen: train en verbreek je eigen record om zo een echte Pokémon expert te worden in de Single Player Mode!

BATTLE ACADEMY

Bereid je voor op een Pokémon strijd met Pokémon Trading Card Game Battle Academy. Het spel bevat alles dat twee spelers nodig hebben om te spelen, inclusief een instructie voor de verschillende kaartendecks zodat het makkelijker wordt om het spel voor het eerst te spelen. Kies Charizard, Pikachu of Mewtwo en leid jouw team naar de arena. The Pokémon TCG Battle Academy bevat:

 

 • 3 complete Pokémon TCG kaartendecks (van ieder 60 kaarten)
 • Elk kaartendeck bevat een sterke, speciale Pokémon: Charizard-GX, Raichu-GX of Mewtwo-GX
 • 2 begeleidende instructies om direct te kunnen spelen
 • Een speelbord voor twee personen
 • 3 doosjes om de kaarten georganiseerd te houden
 • 1 boekje met regels
 • 1 grote metalen munt
 • 1 set schademarkers

Een code om Pokémon Trading Card Game Online te spelen

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x