Verken Savathûn’s Throne World in de trailer van Destiny 2: The Witch Queen

thumbnail

Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin spelers uitgebreid kennis maken met Savathûn’s Throne World, de nieuwe bestemming in Destiny 2: The Witch Queen. De nieuwe locatie is een wereld vol corruptie en angstaanjagende macht. Guardians gaan op zoek naar een mysterie dat zich thuisvoelt in zowel de duisternis als het licht. Destiny 2: The Witch Queen komt uit op 22 februari.

In The Witch Queen ontrafelen spelers de waarheid achter Savathûn en komen ze tegenover vijanden te staan die ze nog nooit eerder zijn tegenkomen. Spelers gaan een gloednieuwe wereld ontdekken in Savathûn’s Throne World en komen oog in oog te staan met de Lucent Brood – Hive-vijanden die met hetzelfde Light verbonden zijn die Guardians hun krachten geeft. Ook is het voor het eerst mogelijk om eigen wapens te maken met de nieuwe weapon crafting feature. Daarnaast is er een nieuw wapentype genaamd de Glaive.

Bekijk hier de nieuwe trailer

Wat er op dit moment gebeurt in Destiny 2:
Season of the Lost – Destiny’s huidige seizoen is klaar voor een epische ontknoping met gebeurtenissen die direct leiden tot de lancering van The Witch Queen. Mara Sov, Queen van de Awoken, staat op het punt Savathûn te bevrijden.

Bungie 30th Anniversary – Vier drie decennia aan gaming met een event dat de avonturen uit het verleden herdenkt. De Anniversary bevat een nieuwe dungeon, de nostalgische Exotic Rocket Launcher Gjallarhorn, nieuwe armor sets en een nieuw arsenaal aan wapens, gear en cosmetics geïnspireerd door het verleden van Bungie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box