Razer tekent partnerschap met KRC Genk Esports

thumbnail

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, gaat samenwerken met KRC Genk Esports, de e-sport-tak van de Belgische voetbalclub KRC Genk. Dit is de eerste samenwerking van Team Razer in de Benelux en is een voorbeeld van Razers voortdurende inzet voor e-sport over de hele wereld. KRC Genk Esports heeft al aanzienlijke successen behaald sinds hun oprichting begin 2020. Door hun uitgebreide expertise in fysieke en mentale wedstrijdtraining te combineren met Razers e-sport-apparatuur en kennis, zal een formidabel e-sport-team ontstaan dat klaar is voor wereldwijd succes.

Er is een driejarig contract getekend dat loopt tot eind 2024. Als onderdeel van de samenwerking kunnen de e-sporters van KRC exclusief gebruikmaken van Razers e-sport-producten, zowel tijdens trainingen en wedstrijden. E-sporters van KRC profiteren ook van Razers onlangs aangekondigde e-sport-welzijnscampagne. Hierdoor krijgen ze toegang tot allerlei tools en mental coaches om hun prestaties en welzijn te optimaliseren.

KRC Genk is een Belgische professionele voetbalclub gevestigd in Genk, Limburg. Het team richtte zijn e-sport-tak op in februari 2020 en behaalde een knappe 3e plaats in de Belgische League 2021, het tweede jaar dat in België een volledig professionele League of Legends European Regional League (ERL) plaatsvindt.

“Het partnerschap met KRC is interessant voor alle betrokkenen en e-sport in het algemeen, aangezien dit de volgende traditionele sportclub is die de wereld van e-sport omarmt”, zegt Yann Salsedo, Head of Esports (EMEA) bij Razer. “Een van de meest succesvolle voetbalclubs in België samenbrengen met het grootste merk in e-sport, toont aan hoe traditionele sporten en e-sport met elkaar verbonden zijn. Samen zullen we e-sport naar nieuwe hoogten brengen door onze hoogwaardige apparatuur te combineren met de expertise van KRC in traditionele sport. Dit tilt de prestaties en successen van hun spelers naar een hoger niveau.”

Exclusief gebruik van Razer-apparatuur

Sinds de oprichting van het KRC Genk Esports-team, heeft KRC zich voortdurend uitgebreid naar nieuwe games. Daarnaast zijn nieuwe professionele spelers aangetrokken en nieuwe teams opgericht om het succes en bereik te maximaliseren. De samenwerking met Razer omvat het exclusief gebruik van Razers randapparatuur, audio, console producten, laptops, streaming gear en stoelen. KRC Genk zal ook deel uitmaken van het onderzoeks- en ontwikkelingsproces voor nieuwe e-sport-producten. De feedback van KRC Genk-e-sporters zal de productontwikkeling verbeteren en e-sport-apparatuur naar een hoger niveau tillen.

 

De samenwerking is ook goed nieuws voor KRC-fans. Later dit jaar zullen officiële KRC-designs worden geïntroduceerd via Razer Customs. Via dit platform kunnen fans van films, games en e-sport-teams nieuwe Razer-randapparatuur kopen en deze personaliseren met ontwerpen, afbeeldingen, stickers en zelfs hun eigen gamer-tag voor een uniek en persoonlijk product. KRC-fans kunnen kiezen uit KRC-logo’s en -afbeeldingen, hun eigen gamer-tag, achtergrond, stickers of andere aanpassingen doen om hun team te steunen met hun eigen creatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box