Verken een mysterieuze maanbasis in Relicta, vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Ravenscourt en Mighty Polygon brengen vandaag Relicta uit, een physics-based puzzelgame waarin spelers een verlaten onderzoeksstation op de maan verkennen. Met high-tech­ handschoenen zetten spelers de natuurwetten naar hun eigen hand op PC, Google Stadia, Playstation 4 en de Xbox One familie apparaten inclusief de Xbox One X.

De Launch Trailer neemt je mee naar de gekoloniseerde kraters van Luna, gevuld met ingewikkelde op physics gebaseerde puzzels die het uiterste vragen van jouw kunnen en creativiteit. De verschillende biomen met gedetailleerde omgevingen stellen de verbeelding en het redeneringsvermogen op de proef van iedereen die Chandra Base verkent op zoek naar hun ultieme doel.

Relicta is een first-person physics-based puzzelgame. Door de ogen van een wetenschapper moet je jouw creativiteit gebruiken en spelen met natuurkundige wetten als magnetisme, polariteit en zwaartekracht om achter de mysteries van de maanbasis te komen. Chandra Base vergt het uiterste van jouw wetenschappelijke vaardigheden, het enige wat jouw dochter nog in leven houdt.

In Relicta vertelt elke hoek een verhaal en is elke stap vooruit een nieuwe uitdaging. Baan je een weg door enigmatische, gekoloniseerde maankraters en verken de verschillende locaties en ecosystemen. Ren je vooruit om snel in veiligheid te komen? Of neem je de tijd, verzamel je aanwijzingen en ontrafel je de intriges van de 22ste-eeuwse politiek? Diep in de duisternis van de maankraters schuilt een geheim dat het leven van je dochter kan beëindigen – of het lot van de mensheid voor altijd kan veranderen. Ben je voorbereid om oog in oog te staan met de ultieme consequenties van jouw onderzoek?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x