Verhaalgedreven co-op avontuur ‘A Way Out’ is nu wereldwijd verkrijgbaar!

thumbnail

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. in samenwerking met Hazelight Studios A Way Out uitgebracht: het cinematische verhaalgedreven co-op avontuur dat wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation 4 en Origin for PC. In A Way Out, dat is ontwikkeld door het team achter de veelgeprezen indie-titel Brothers – A Tale of Two Sons, kruipen spelers in de huid van Leo en Vincent en moeten ze samenwerken tijdens hun geweldige ontsnapping uit de gevangenis en alles wat daarna komt.

A Way Out maakt deel uit van het EA Originals-programma, een platform voor opkomende onafhankelijke gamestudio’s en hun getalenteerde teams die spelers wereldwijd innovatieve en onvergetelijke spelervaringen willen bieden. Alle winst gaat daarbij naar de studio zelf. Als toonbeeld van de kernwaarden van EA Originals maakt Hazelight het makkelijker dan ooit om een co-op game te spelen: ze bieden een “Friends Pass”-programma waarmee spelers die het spel kopen voor het eerst in de geschiedenis een vriend kunnen uitnodigen die A Way Out volledig en zonder bijkomende kosten online kan ervaren.

“We hebben A Way Out bedacht als een dynamisch verhaal dat je het beste op de bank met een vriend en als co-op only kunt spelen. Ik wilde dat mensen met een vriend of vriendin konden spelen zonder dat je daarvoor gimmicks of geld nodig had. Daarom hebben we de gratis Friends Pass-aanbieding bedacht”, aldus Josef Fares, Writer en Director bij Hazelight. “De game is dusdanig in elkaar gezet dat spelers elkaar moeten leren vertrouwen door te praten en tijdens het spel samen beslissingen te nemen. Intense momenten en zinvollere punten in het spel bouwen de relatie tussen zowel de personages als de spelers op. Bovendien heeft A Way Out geen herhaalde spelactiviteiten, wat met recht voor een unieke ervaring zorgt: iets wat je nog nooit eerder hebt gespeeld.”

Het boeiende split-screenverhaal van A Way Out volgt de relatie tussen de vrijpostige en verwaande Leo en de kalme, nuchtere Vincent die alles altijd onder controle heeft; hun unieke persoonlijkheden veranderen de manier waarop spelers kunnen communiceren met hun omgeving buiten de gevangenismuren. Van riskante infiltratiemissies, intense vechtpartijen en vuurgevechten tot vis- en minigames in co-op: A Way Out is een emotionele cinematische ervaring boordevol intense momenten die worden afgewisseld met leuke, unieke gameplay.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box