Verfrissende zomeracties in de upjers browserspellen

thumbnail

De ontwikkelaar en uitgever van geliefde online spelletjes, upjers (https://de.upjers.com/), zorgt bij zijn spelers met prestatierijke acties voor een aangename verfrissing in deze zomertijd.

Vanaf vandaag treden de spelers in Molehill Empire (https://nl.upjers.com/molehillempire ) en My Free Farm aan in een vochtrijk watergevecht. In Molehill Empire maken de spelers kleine gnomen nat en verkrijgen daarmee coole beloningen zoals punten, tuin-versnellers en geheel nieuwe vitrinekast items. (Einde actie: 4.8.2020)

Ook in My Free Farm (https://nl.upjers.com/myfreefarm) werpen de spelers krachtig met waterbommen om zich heen. Dit keer moeten de schapen zich warm aankleden. Ook hier wachten de spelers talrijke punten-power-ups, vitrinekast items en decoraties, om het boerenhuis ook van binnen op orde te krijgen. (Einde actie: 4.8.2020)

Tevens begeeft My Little Farmies (https://nl.upjers.com/my-little-farmies) zich naar het Wilde Westen. Bij de zomeractie plaatsen de spelers decoraties, zoals een saloon, een windmolen en woestijn skeletten, en krijgen daarvoor sheriffsterren. Aan het einde van de actie ruilen de spelers de verzamelde sterren tegen beloningen, Als hoofdprijs is er de Italiaanse handelaar, een nieuw productiegebouw, waarin mediterraanse kostelijkheden bereidt kunnen worden. (Einde actie: 28.7.2020)

Een dag later reist My Free Zoo (https://nl.upjers.com/my-free-zoo) weliswaar niet naar het Wilde Westen, maar wel naar Hawaï. Exotische decoraties zoals Tiki-standbeelden, surfplank omheiningen en zelfs een ukelele speler veranderen de dierentuin in een Hawaïaans eilandfeest. Als beloning wachten er geweldige dieren op de spelers, waaronder het Zuid Amerikaanse knaagdier: Cuandu. (Einde actie: 29.7.2020)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x