Veel Wii U-aankondigingen bij de Nintendo Direct

thumbnail

Tijdens de Nintendo Direct heeft de uitgever diverse aankondigingen gedaan voor de Wii U. Het gaat om de onderstaande:

– Star Fox Zero: Fox McCloud keert terug in een spectaculair nieuw avontuur. De levels vertakken zich in verschillende paden vol bijzondere plaatsen om te verkennen, met op elke route compleet andere ervaringen en unieke uitdagingen. Spelers zullen merken dat ze spelenderwijs steeds beter worden, om uiteindelijk als toppiloten door de levels te vliegen. In de tweespelerstand kan de ene speler de Arwing besturen terwijl de andere richt en schiet. De game verschijnt op 22 april. De beperkte First Print-editie bevat Star Fox Zero en Star Fox Guard op twee verschillende speldisks en een exclusieve SteelBookR-hoes. Deze editie is de enige manier om een fysiek exemplaar van Star Fox Guard in handen te krijgen, dus deze mogen verzamelaars niet missen.

– Star Fox Guard: Spelers kunnen twaalf camera’s plaatsen om de vijanden te vinden en te vernietigen die de mijnfaciliteit aanvallen van Slippy Toads oom, Grippy Toad. Het spel bevat ongeveer 100 missies, maar spelers kunnen ook hun eigen uitdagingen creeren door de locaties van vijanden te veranderen en ze online te uploaden. Het spel is vanaf 22 april verkrijgbaar als downloadcode in de winkels, of direct in de Nintendo eShop.

Paper Mario: Color Splash: Papieren Mario keert terug naar een tv-console van Nintendo! In dit avontuur boordevol actie worden de kleuren uit Prism Island gezogen. Papieren Mario kan met een verfhamer alles van verf voorzien, zo moet hij de kleuren terugbrengen naar het eiland. Deze game wordt uitgebracht in 2016.

– Super Mario Maker: Fans die op zoek zijn naar een echte uitdaging, zitten binnenkort goed met het niveau ‘supermoeilijk’ voor Missie met 100 Mario¡¦s. Deze uitdaging is onderdeel van een gratis software-update die op 9 maart verschijnt. Het nieuwe niveau wordt beschikbaar nadat spelers de stand ‘moeilijk’ hebben uitgespeeld, en levert zes extreem moeilijke levels. De update voegt ook twaalf nieuwe ?-paddenstoelkostuums toe om vrij te spelen in Missie met 100 Mario¡¦s, en voorziet levelbouwers van nog meer gereedschappen:
o Schud met een P-schakelaar om hem in een sleutel te veranderen, en schud twee keer met een deur om deze in een gesloten deur te veranderen. Bouwers kunnen sleutels ook toevoegen aan vijanden perfect voor eindbaasgevechten.

o Schud met een munt om hem in een roze munt te veranderen, als spelers alle roze munten hebben gepakt, verschijnt er een sleutel.
o Schud met een Thwomp om hem te veranderen in een enorme spijkerzuil uit Super Mario World.
o De Super Mario Maker Bookmark-site wordt uitgebreid met categorieen voor wereldrecords en het aantal keren dat een level in een poging is gehaald.

– Tokyo Mirage Sessions #FE: Vernietig monsters en schitter tegelijkertijd als een popster in deze gloednieuwe RPG van de gerenommeerde ontwikkelaar Atlus. Wanneer een sinistere kracht uit een andere dimensie het moderne Tokyo aanvalt, resulteert dit in een spetterend spervuur van stijl, mode, muziek en, uiteraard, gevaar. Denk goed na over je zetten in de energieke turn-based gevechten, en combineer voorwerpen om krachtige wapens te smeden en je vijanden te verpletteren. Om elke hoek word je verrast met fanservice, inclusief verwijzingen naar Fire Emblem, originele songs van de Japanse entertainmentreus Avex, kerkers die zijn gebaseerd op de entertainmentindustrie, en knallende muziekoptredens. Deze unieke game verschijnt op 24 juni.

– Splatoon: Deze populaire multiplayergame krijgt nieuwe updates, te beginnen op 9 maart met een update die eigenschappen van minder gebruikte uitrustingen versterkt om ze aantrekkelijker te maken, zodat de balans in het spel wordt verbeterd. Verdere aanpassingen aan de indeling van teams, Ranked Battles en Splatfests hebben als doel de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien worden er nog twee updates uitgebracht die bestaande wapens zullen aanpassen en waardoor Shelden nieuwe wapencombinaties zal aanbevelen. De eerste reeks ‘Sheldon¡¦s Picks’ zal in april beschikbaar zijn.

– Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016: De Wii U-versie van het spel wordt uitgebracht op 24 juni en verrijkt de serie met twee nieuwe disciplines: rugby sevens en ritmische gymnastiek (clubs).

– LOST REAVERS: BANDAI NAMCO’s nieuwe free-to-play online coop-actiegame laat spelers online hun krachten bundelen met andere avonturiers om tegen zombies te strijden, puzzels te kraken en schatten te vinden. Door missies te voltooien stijgen personages in level, waardoor nieuwe vaardigheden beschikbaar komen en spelers in-game geld verdienen om nieuwe wapens mee aan te schaffen. Vanaf 14 april is er een open beta beschikbaar. De volledige versie van de game komt uit op 28 april.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx