Veel opties met de Xbox Live Vision camera

thumbnail

De mannen van Xbox365 hebben hun handen weten te leggen op de Xbox Live Vision Camera die binnenkort zal gaan verschijnen. Zij hebben hierbij enkele details weten te geven rondom de camera. Zo is het mogelijk deze aan te sluiten op de PC of Mac. Je zult wel enkele software moeten downloaden (drivers) om deze startende te kunnen krijgen. Ook leuk is het onderstaande resultaat dat men gemaakt heeft met de camera. Zo was men bezig met de music player en de visualisatie ervan. Door met je hand te zwaaien voor de music player kan een effect als dit ontwikkeld worden.

Verder is ook de video chat rumble feature erg leuk te noemen. Zo is het mogelijk om met je rechter en/of linker trigger een trileffect te veroorzaken bij je chatvriend. Ook kun je hierdoor enige video effecten toevoegen. Als je je camera in je USB-slot doet zul je een waterige achtergrond krijgen, deze kun je ook weer aanpassen naar je eigen zin. Ook kan de Marketplace theme aangepast worden door middel van de Xbox Live Vision camera. Genoeg te doen dus binnenkort met deze randapparatuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box