Vecht vanaf vandaag met de Teenage Mutant Ninja Turtles in Brawlhalla

thumbnail

Cowabunga! Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello van Nickelodeons Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf vandaag verkrijgbaar als Epic Crossovers in Brawlhalla. 

De komst van de Helden is ook meteen het startsein voor een in-game event met een nieuwe gamemodus, Crew Battles, en een nieuw KO-effect met Shredder en de Foot Clan. Ook gebruiken de Turtles speciale aanvallen met de hulp van Meester Splinter en Casey Jones. Verder ontdekken spelers een nieuwe map die de extreem groene riolen uit Teenage Mutant Ninja Turtles toont. 

Het is Ninjatijd! Ontmoet de Teenage Mutant Ninja Turtles-Epic Crossovers:

 • Raphael – Epic Crossover voor Ragnir – Raphael gebruikt zijn skateboard, hete pizza en shuriken in zijn speciale aanvallen. Zijn belangrijkste wapens zijn zijn iconische dubbele Sai en een Turtle Crossing-teken.
 • Michelangelo – Epic Crossover voor Val – Met de hulp van Meester Splinter gebruikt Michelangelo zijn skateboard en een kazige pizza voor speciale aanvallen. Verder is hij klaar om te vechten met zijn iconische Nunchaku en een paar pizza-bokshandschoenen.
 • Leonardo – Epic Crossover voor Jiro – Met Casey Jones en Master Splinter aan zijn zijde, Leonardo’s speciale aanvallen bevatten zijn skateboard en een paar stukken pizza. Leonardo is gewapend met zijn twee zwaarden en de hockeystick van Casey Jones.
 • Donatello – Epic Crossover voor Mirage. Donatello, het brein van de groep, gebruikt hologrammen van zichzelf in zijn speciale aanvallen. Zijn wapens zijn een nieuwe Scythe, bestaande uit een M.O.U.S.E.R. hoofd en zijn iconische Bo staf.

Iedere Epic Crossover is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game winkel. De gamemodus, map en alle items zijn ook na het in-game event nog verkrijgbaar. 

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, iOS en Android.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  1 maand geleden

  De Ninja Turtles horen natuurlijk in alle vecht spellen thuis.Vond dat destijds ook zo leuk bij Injustice 2,Toen ze via dlc beschikbaar gemaakt werden.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box