Vang een glimp op van Marineford en Dressrosa in ONE PIECE ODYSSEY

thumbnail

In ONE PIECE ODYSSEY moeten spelers Memoria verkennen, een wereld die is opgebouwd uit de herinneringen van de Straw Hat Crews vroegere avonturen, om hun verloren krachten terug te krijgen. Naast Alabasta en Water Seven worden vandaag twee nieuwe herinneringen onthuld: Marineford en Dressrosa.

In het originele Marineford-verhaal vocht Luffy samen met vele andere piraten om Portgas D. Ace, Luffy’s broer, te bevrijden. In ONE PIECE ODYSSEY gaat Luffy opnieuw de noodlottige strijd aan die hij alleen aanging, maar deze keer samen met de Straw Hat Crew! Wat zullen Luffy en zijn vrienden, die in de twee jaar sinds het incident zijn opgegroeid, doen als ze deze plek opnieuw bezoeken?

De Dressrosa-herinnering neemt spelers mee naar het koninkrijk onder de heerschappij van Doflamingo, die heeft besloten om de Birdcage te gebruiken om te voorkomen dat mensen het eiland verlaten. Met een prijs op hun hoofd moet de Straw Hat Crew, vergezeld door gastpersonages Sabo en Trafalgar Law, hun eens zo machtige vijand Doflamingo verslaan.

Blijf opletten bij de afloop van de gevechten in Marineford en Dressrosa, die anders zullen zijn dan voorheen.

De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de best verkochte mangatitel aller tijden van bedenker Eiichiro Oda, ging in oktober 1999 voor het eerst in première op de Japanse televisie en volgt Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece”, de legendarische schat van de voormalige Koning der Piraten, Gol D. Roger. Vandaag de dag is One Piece een wereldwijde franchise die 15 speelfilms omvat, waaronder de onlangs uitgebrachte “One Piece Film Red”, home video’s, videospelletjes en een steeds groeiende catalogus van gelicentieerde merchandise waaronder accessoires, speelgoed, spelletjes, nieuwigheden, meubels, huishoudelijke artikelen, kleding en meer.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1970
  1 maand geleden

  Tof dat ze hier ook extra scenes aan toegevoegd hebben zoals bij de Naruto ninja storm spellen.Heb ook de beste arcs gekozen hiervoor,Want Doflamingo is een van de coolste schurken in One Piece.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx