Unreal Engine 4 zal niet draaien op de Wii U

thumbnail

Slecht nieuws voor de mensen die verwachten dat de Wii U echt future-proof is. De nieuwe Unreal Engine, versie 4, zal namelijk niet op de console draaien. Dat heeft Geoff Keighley, journalist, laten weten. Hij werkt momenteel nauw samen met Epic Games voor een Unreal Engine 4 media showcase op de E3, welke volgende week plaatsvindt. De Wii U zou alleen samen kunnen werken met Epic’s Unreal Engine 3 op dit moment. De PS4 en Xbox 720 zullen wel ondersteuning bieden voor de Unreal Engine 4.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Wat Grave zegt plus 1. Slechte ontwikkeling dit. Betekent dat de WiiU gewoon de next gen plank volledig misslaat, maar ik denk dat het de casual markt dit keer niet te pakken gaat krijgen met een tablet controller.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Zou slecht nieuws betekenen. Krijg je nog alleen maar current-gen games met lagere kwaliteit dan die van de PS4 en Xbox 720, maar goed, Nintendo gokt op een vroege launch.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  … daar gaat third party ondersteuning voor Nintendo met de wii-U en zal de hardcore markt wederom de wii links laten liggen. Als de console niet eens veelgebruikte engines aan kan, zullen studio’s de game’s niet naar de wii-u porten. Wii-u gaat wederom een console voor moeders etc worden en voor sommige hardcore gamers die hem als 2e console erbij zetten.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx