Kingdom of Amalur: Reckoning 2 was al in de maak

thumbnail

Kingdom of Amalur: Reckoning 2 zou in ontwikkeling zijn geweest. Het spel zou in een pre-productie fase zijn aanbeland bij ontwikkelaar Big Huge Games. Dat meldt de Joystiq. Het vervolg zou onder andere grafisch beter eruit zien. Tevens zouden keuzes van spelers meer invloed op de spelwereld hebben en zouden de vechtsanimaties er uitgebreider uitzien. Of het vervolg op deel 1 er ooit nog zal komen is nog niet duidelijk. Onlangs werd al het personeel van het bedrijf namelijk al ontslagen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Gewoon zonde.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ik vind ook dat EA hier wel voor mag opdraaien, want als uitgever ben je eindverantwoordelijke voor al je projecten, ook die van deze studio. Misschien hebben ze er iets minder mee te maken, maar ze kunnen dit niet zonder te reageren aan zich voorbij laten gaan.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Erg jammer om te horen. Wat ik las was dat een ander groot project van de studio van een ander team er voor gezorgd heeft dat de kosten de pan uit rezen waardoor de studio niet meer aan zn betalingen kon voldoen. En veel werknemers kregen nog eens een klap omdat ze met een dubbele hypotheek opgescheept zitten doordat de studio de huizen van de werknemers die moesten verhuizen niet heeft betaald, wat wel afgesproken was. Dus werknemers die moesten verhuizen voor de studio, die zitten nu ineens met nog een hypotheek. Echt louche praktijken, erg jammer.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

WTF. Jullie ontslaan al het personeel van BHG en daarmee dus mogelijk geen vervolg op die vette game? Van alle soorten crisis in de gamewereld vind ik dit nog de meest schokkende. Serieus, die titel is gewoon vet en jammer dat er nu geen vervolg op komt. Gelukkig word het eerste deel uitgegeven door EA en liggen daar de rechten ook. Mijn voorstel: Breng maar onder bij BioWare!!! :o:clap:


Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x