Uncle Chop’s Rocket Shop is bijna klaar voor lancering

thumbnail

Uncle Chop’s Rocket Shop is bijna klaar voor de launch. Het spel komt voor de PC via Steam, de Xbox Series, PS5 en Switch in november van dit jaar. Uitgever Kasedo Games en developer Beard Envy hebben dit aangekondigd. Je kunt een preview van het spel hier lezen op onze site.

Uncle Chop’s Rocket Shop is een spannend avonturenspel waarin je in de schoenen stapt van een jonge ruimteverkenner genaamd Timmy. Timmy komt terecht in een futuristische wereld vol buitengewone wezens en technologieën. Het hart van het spel draait om het beheren van een eigen ruimtewinkel die wordt gerund door Timmy’s excentrieke oom, Uncle Chop.

In het spel verken je verschillende planeten en verzamel je zeldzame grondstoffen om te verkopen in de winkel. Je moet slim handelen en onderhandelen met klanten om winst te maken en de winkel uit te breiden. Maar pas op, want er zijn ook uitdagingen en gevaren onderweg, zoals ruimtepiraten en mysterieuze ruimtewezens die je tegenwerken.

De gameplay van Uncle Chop’s Rocket Shop combineert elementen van verkenning, handel, en avontuur, waardoor spelers een boeiende en meeslepende ervaring beleven. Met kleurrijke graphics, boeiende personages en een meeslepend verhaal is het een spel dat zowel jong als oud zal aanspreken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx