Uitgever Iceberg Interactive opent eigen webshop

thumbnail

De Haarlemse games uitgever Iceberg Interactive kondigt vandaag aan dat zij hun eigen webshop hebben geopend. Met een snelgroeiende line-up van kwaliteitsgames, is www.iceberg-shop.com een prima website om eens te bezoeken als je interesse hebt om PC games te kopen die simpelweg niet in de retail winkels verkrijgbaar zijn. Als betaalmethode worden o.a. Ideal en Paypal geaccepteerd.

Erik Schreuder, Directeur van Iceberg Interactive, zegt het volgende: Iedereen die een beetje het nieuws volgt weet dat online verkopen van games hard gaan groeien de komende jaren, ten koste van de retail, hetgeen voor ons een begrijpelijke en ook noodzakelijke trend is. Met onze nieuwe webshop anticiperen wij op deze ontwikkeling. In Nederland neemt de retail bijna alleen nog maar games op voor de PC die over triple A advertentie budgetten beschikken, terwijl er toch echt een grote groep mensen is die andere PC games ook graag willen spelen maar ze simpelweg niet kunnen vinden. Daar waar de winkelruimte tekort schiet om alle games te kunnen verkopen, zijn de online schappen onbeperkt, vandaar deze stap om onze eigen games direct aan de consument te gaan verkopen, tegen een concurrerende prijs. Zo zijn er genoeg gamers in Nederland die bijvoorbeeld de co-op shooter Killing Floor willen aanschaffen of één van onze vele adventure games, zoals Adams Venture, Return to Mysterious Island 2 of Dark Fall: Lost Souls, en die kunnen dit nu rechtstreeks bij ons doen. De boxed versie koop je in onze webshop en voor een digitale download verwijzen wij je graag door naar één van onze vele partners.

De Iceberg Interactive Webshop opent vandaag haar virtuele deuren met een week van aanbiedingen en gratis verzending. Bookmark www.iceberg-shop.com of kom eens een kijkje nemen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x