Ubisoft: XDefiant wordt geen pay-to-win game

thumbnail

Ubisoft zegt dat de in-game aankoop filosofie van XDefiant er niet op gebaseerd is om te dienen als een pay-to-win-systeem. De uitgever zegt dat het spel van nature een free-to-play game is en dat er geen speciale mechanics aanwezig zijn die voordelen bieden tegen betaling. Via de VGC kunnen we lezen dat alles wat aankoopbaar is, ook unlocked kan worden. Onder andere de DedSec-factie is een voorbeeld hiervan. Deze kan middels 700K XP aangekocht worden.

XDefiant is een aankomend first-person shooter (FPS) ontwikkeld door Ubisoft. Het spel werd oorspronkelijk aangekondigd in juli 2021 en heeft sindsdien veel aandacht getrokken vanwege zijn snelle gameplay en unieke mix van facties. Deze facties zijn gebaseerd op verschillende franchises van Ubisoft, zoals The Division, Splinter Cell, Ghost Recon en Far Cry.

In XDefiant kunnen spelers kiezen uit verschillende facties, die elk hun eigen vaardigheden en speelstijlen hebben. Dit biedt een gevarieerde spelervaring, aangezien elke factie unieke krachten en kenmerken heeft die strategisch gebruikt kunnen worden in de gevechten. Het spel richt zich sterk op teamgebaseerde gevechten, waarbij samenwerking en strategie cruciaal zijn voor succes.

Het spel is free-to-play, wat betekent dat spelers het gratis kunnen downloaden en spelen, met de mogelijkheid om in-game aankopen te doen voor cosmetische items en andere niet-essentiële upgrades. Dit model is tegenwoordig populair in de FPS- en battle royale-genres, omdat het een grote spelersbasis aantrekt en de drempel om het spel uit te proberen verlaagt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx