Ubisoft kondigt Might & Magic X Legacy aan

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft het langverwachte Might & Magic X Legacy aan. Dit nieuwste deel in de bekende fantasy-reeks wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment; een team van toegewijde Might & Magic-fans. Might & Magic X Legacy voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de Might & Magic RPG-saga. Het behoudt de unieke formule en combineert deze met nieuwe, verbeterde en fijner afgestelde features.

In de nasleep van de spectaculaire gebeurtenissen uit Might & Magic Heroes VI raakt een vierkoppige groep van avonturiers verstrikt in een web van intriges en politieke machtspelletjes in en rondom Karthal. Deze stad, die zich op het randje van de chaos bevindt, is het doelwit van verschillende facties die azen op de heerschappij. De handelingen van de speler bepalen het lot van de stad.

Might & Magic X Legacy is een authentieke solo-ervaring in het klassieke first person RPG-genre. Creëer een groep en begeleid ze door een spannende wereld. Laat hen vechten tegen sterke, mythische beesten en verzamel eeuwenoude, magische schatten. Versla wezens en eindbazen met het turn-based gameplay systeem, onderga unieke avonturen en baan je een weg door gevaarlijke kerkers, steden en doolhoven vol verraderlijke valkuilen. Duik in de klassieke Might & Magic-beleving en speel zoals vroeger, maar met nieuwe regels!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx