Ubisoft komt met Michael Jackson – The Game

thumbnail

Ubisoft kondigt de ontwikkeling aan van een interactieve performance-based video game, geïnspireerd door de legendarische King of Pop Michael Jackson. Deze game is familie-entertainment op zijn best en geeft een unieke interactieve ervaring zodat je als speler in de schoenen stapt van Michael Jackson. Herbeleef zijn unieke optredens door ze zelf te dansen en mee te zingen. De aangekondigde game bevat de meest beroemde tracks uit zijn uitgebreide muziekcatalogus zoals Beat It en Billie Jean. Leer al zijn unieke dansbewegingen terwijl ze stap voor stap uitgelegd worden en zing al zijn liedjes mee voor het ultieme Michael Jackson gevoel!

Michael Jackson, dé grootste entertainer ooit en één van de populairste iconen van deze tijd, heeft een onuitwisbare indruk nagelaten op de wereld van popmuziek en -cultuur. Tijdens zijn uitzonderlijke carrière verkocht Jackson wereldwijd meer dan 750 miljoen platen, bracht hij 13 nr 1 singles uit en werd hij één van de artiesten die twee keer toegelaten werd in de Rock and Roll Hall of Fame. Hij won 13 Grammy Awards en ontving de American Music Award voor Artist of the Century. Zijn album “Thriller” is één van ’s werelds best verkochte albums aller tijden met meer dan 110 miljoen verkochte exemplaren.

“Of het nu om zijn muziekvideo’s of concerten ging, Michael was altijd bereid om ver te gaan op het gebied van technologie. Allemaal voor zijn fans, om hen een onvergetelijke entertainmentervaring te geven. Met dit interactieve product hebben we de kans om Michael Jackson als artiest bij mensen in de huiskamer te brengen, overal ter wereld. Dit allemaal als perfecte match tussen Michael’s artistieke geschiedenis en familie-entertainment, waar hij veel waarde aan hechtte. Kinderen, ouders, familieleden, vrienden en kennissen… iedereen heeft nu de kans om samen te zijn en Michael’s muziek en dans op een geheel nieuwe, innovatieve en leuke manier te ervaren.” zegt John Branca, co-executor The Estate of Michael Jackson.

Michael Jackson Estate Co-Executor John McClain voegt toe: “Geen enkele artiest brengt zoveel energie en plezier naar de dansvloer als Michael Jackson. Zijn unieke aangeboren talent voor muziek en dans is ook iets wat een nieuwe generatie fans zal omarmen. Deze game is iets wat hij zeker had gewild om zijn fans van alle verschillende generaties te plezieren. Het is een game die je samen met je hele familie kunt spelen, en dat is wat Michael zeker had kunnen waarderen.”

“Wij zijn zeer verheugd dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om een game te ontwikkelen gebaseerd op de songs en moves van één van de grootste artiesten aller tijden.” zegt Yves Guillemot, chief executive officer van Ubisoft. “Wij verwachten dat de game Michael Jackson fans, hele families en groepen vrienden samen zal brengen om samen te kunnen genieten van de energieke songs en moves van de enige echte King of Pop.”

De game wordt eind dit jaar uitgebracht op de volgende consoles: Kinect voor het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 3 systeem met PlayStationMove ondersteuning, PSP (PlayStation Portable) systeem, Nintendo’s Wii systeem en het Nintendo DS handheld systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ze hadden er beter een vechtspel van kunnen maken en dan Beat it kunnen noemen. Ik sla deze heel hard over.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  en daar gaan we weer, even MJ uitmelken… ik sla’m sowieso even over…


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx