Twin-pack Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII remastered vandaag voor Switch verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd.,  maakt bekend dat vanaf vandaag een fysieke twin-pack-release van FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY VIII Remastered verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem.

Het geliefde FINAL FANTASY VII plaatst spelers in de schoenen van Cloud Strife, een huurling die eerder lid was van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, die een episch avontuur beleeft waar het lot van de planeet van afhangt. Spelers kunnen de krachtige, emotionele verhaallijn van FINAL FANTASY VII beleven met de volgende extra opties:

 • 3x Speed Mode: Doorloop de game op driedubbele snelheid.
 • No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
 • Battle Enhancement Mode

Toen het originele FINAL FANTASY VIII in 1999 verscheen werd de game alom geprezen. Dankzij de vele verbeteringen die voor FINAL FANTASY VIII Remastered zijn doorgevoerd, kunnen spelers het avontuur nu als nooit eerder beleven. In dit avontuur stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die moeten samenwerken om de wereld te redden van de militaire natie Galbadia. FINAL FANTASY VIII Remastered verrijkt het avontuur met de volgende opties om de ervaring te optimaliseren:

 • Battle Assist: De mogelijkheid om altijd te beschikken over maximale HP en ATB, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
 •   No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
 • 3x Speed Boost: Doorloop de game op driedubbele snelheid.

Het twin-pack met FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY VIII Remastered is nu verkrijgbaar voor de  Nintendo Switch. Daarnaast is er nu een fysieke versie van FINAL FANTASY VIII Remastered verkrijgbaar voor het PlayStation 4-systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx