Leer thuis boksbewegingen met de virtuele trainers van Fitness Boxing 2

thumbnail

Maak je jabs, uppercuts en ontwijkende bewegingen op de maat van twintig pophits en drie originele tracks in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise. Deze sportieve titel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen hun dagelijkse boksroutine beginnen in de Daily Exercise-stand voor een snelle workout, of hun eigen sessie samenstellen in de Free Training-stand. Vrienden en gezinsleden kunnen ook samen trainen, waarbij beide spelers elk één Joy-Con gebruiken. Bekijk de nieuwe Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise – Nu verkrijgbaar!-trailer voor een overzicht van wat de game heeft te bieden.

De zes originele instructeurs uit de eerste Fitness Boxing-game zijn terug, en ze krijgen versterking van drie nieuwe coaches: Karen, Hiro en Janice. Deze virtuele trainers bieden spelers hulp en ondersteuning tijdens hun workoutsessies. Door fitnessoefeningen te voltooien kunnen spelers aanpassingopties vrijspelen voor elke trainer, zoals kledingstukken, accessoires en meer.

Bezitters van Fitness Boxing kunnen hun gegevens overzetten naar Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise om in die game hun training te vervolgen. Spelers kunnen zelf hun fitnessdoelen instellen, terwijl de kalender diverse gegevens bijhoudt, zoals de dagelijks verbrande calorieën en de hoeveelheid uitgevoerde stoten. Voor wie het wel eens wil proberen, is er in de Nintendo eShop een gratis demo te downloaden.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Daag jezelf uit met een dagelijkse workoutsessie, solo of met een vriend, en leer nieuwe boksbewegingen op de maat van twintig pophits en drie originele tracks.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 maanden geleden

  Leuk!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box