Tweede verhaaluitbreiding Dead Island 2 nu verkrijgbaar

thumbnail

De tweede verhaaluitbreiding van Dead Island 2 – SoLA – is nu verkrijgbaar voor Xbox en PlayStation. Vanaf 22 april 2024 is deze expansion ook verkrijgbaar in de Epic Game Store en op Steam.

SoLA verplaatst spelers naar het hart van LA, waar het ultieme Californische muziekfestival wordt overgenomen door een psychedelische beat. Al snel verandert de moshpit in een poel van verrotting en verderf en worden spelers opgejaagd door een kwaadaardige entiteit.

Nieuwe DLC-content
Nieuw verhaal. Een dodelijk virus verspreid zich door The Valley en verandert de bewoners in woeste zombies, gedreven door een ritme van diep uit de aarde: de beat van de Autophage. Nadat spelers naar het festival zijn gelokt door een raadselachtige waarschuwing, moeten ze de ruïnes van SoLA verkennen en deze onaardse gesel stoppen.

Nieuwe locatie. Een met bloed en ingewanden besmeurd festivalterrein in het hart van LA, waar The Beat de levenden in zombies verandert, met het potentieel zich over de hele wereld te verspreiden.

Nieuwe vijanden. Inclusief de Whippers, een nieuwe soort vijanden in de apex-categorie, die door de Autophage tot krankzinnige zelfhaat zijn gedreven. Hun drang om henzelf te verminken heeft ze veranderd in een gruwelijke nachtmerrie met uitwendige darmen, waarmee ze je op afstand kunnen raken. Daarnaast is er de onheilspellende apex-zombie genaamd Clotter, die zich kan ontbinden in een hoopje bloederig vlees, waardoor hij immuun is voor schade, om ergens anders in vaste vorm weer de strijd aan te gaan. Deze Clotter-vijanden kunnen krachtige stromen bedorven bloed uit hun harten blazen.

Nieuwe legendarische wapens zoals de Ripper: een dodelijke kruising tussen een honkbalknuppel en een cirkelzaag, waarmee je ledematen in bloederige pulp kunt veranderen. En de Sawblade Launcher: een zwaar wapen dat draaiende zaagbladen vuurt; het perfecte wapen voor onthoofdingen en amputaties op afstand.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx