Tweede seizoen Hyper Scape start volgende week

thumbnail

Het tweede seizoen van Hyper Scape genaamd The Aftermath is vanaf 6 oktober beschikbaar en introduceert een nieuw wapen, een nieuwe hack, verschillende gamemodi, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer. In aanloop naar de lancering van seizoen twee, krijgen spelers de kans om mee te doen aan een speciaal, tijdelijk in-game event genaamd Project Tower, dat speelbaar is van 4 oktober 20:00 uur tot en met 5 oktober 09:00 uur. Sinds het begin van het eerste seizoen vonden er regelmatig glitches plaats in de straten van Neo Arcadia, die meer informatie vrijgaven over de nieuwe bedreiging voor de Hyper Scape. De tijd is aangebroken voor Prisma Dimensions om de confrontatie aan te gaan.

Nieuwe content

Tijdens dit seizoen ontdekken spelers een nieuw district en een nieuw wapen, de Atrax, die kleverige explosieven na een korte tijd laat ontploffen. Halverwege het seizoen introduceert de game ook een nieuwe, tijdsgebonden hack, Platform, waarmee spelers een horizontaal platform lanceren waarop zij meer informatie over hun omgeving kunnen vergaren. In de loop van seizoen twee gaat Hyper Scape ook verschillende gloednieuwe spelmodi aanbieden, waaronder Crown Rush Duo en Floor is Lava. Bij die laatste is de nieuwe Platform hack essentieel aangezien de grond wordt getransformeerd in dodelijk magma. Bovenop deze nieuwe modi genieten spelers van de terugkeer van Crown Rush, Faction War en Turbo Mode.

Nieuwe features

Het nieuwe seizoen introduceert eveneens een rangschikkingsysteem waarbij spelers een ranking krijgen toegewezen en zien hoe het met de andere deelnemers gaat. De ranking wordt gevormd op basis van de tien beste wedstrijden van elke speler – Brons, Zilver, Goud, Platina, Diamant of Kampioen. Alleen de wedstrijden die in Crown Rush Squad worden gespeeld tellen mee voor de ranking. Als onderdeel van de roterende tijdsgebonden modi, krijgt Crown Rush Solo een nieuwe twist, genaamd Second Chance. Deze twist geeft spelers die vroeg in de strijd werden uitgeschakeld, de mogelijkheid om zich opnieuw in de strijd te gooien.

Vanaf seizoen twee krijgen alle spelers dagelijks een Daily Gift als ze Hyper Scape spelen. Deze Daily Gift bevat verschillende items, waaronder Battle Points of cosmetische items. Tevens introduceert het tweede seizoen een nieuwe gratis en Premium Battle Pass met 100 tiers die gloednieuwe items bevatten, waaronder exclusieve Champion outfits, wapenskins, pods en nog veel meer.

Hyper Scape is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Uplay.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box