Tweede Marvel’s Avengers War Table-stream onthult details over komende beta en Hawkeye

thumbnail

SQUARE ENIX heeft tijdens de tweede Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream veel nieuws onthuld over het komende betaprogramma, dat op 7 augustus begint.

Kijkers die de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream live volgden via het PlayAvengers.com-kanaal vernamen voor het eerst alle geweldige details over de veelzijdige content die tijdens de beta beschikbaar komt. De beta bevat diverse single-player-missies, en een groot aantal missies die solo-spelers samenwerkend met computergestuurde Avengers kunnen spelen, maar ook geschikt zijn om co-op met maximaal vier spelers tegelijk te spelen. In een van die missies nemen spelers de rol aan van de jonge superheld Kamala Khan om samenwerkend met Hulk een AIM-basis te infiltreren in de Amerikaanse bossen van de Pacific Northwest, waar voor het laatst iets van JARVIS is vernomen. Later reizen ze met de Quinjet naar een afgelegen War Zone op de ijzige Russische toendra om diep in een ondergrondse bunker enkele SHIELD-geheimen te ontdekken.

De Marvel’s Avengers-beta biedt spelers een uitgebreide hands-on-ervaring van de game voordat deze op 4 september wereldwijd wordt gelanceerd.

“”We willen fans echt een diepgaande indruk geven van wat ze kunnen verwachten als de beta op 7 augustus begint, ” zegt Scot Amos, co-head van Crystal Dynamics. “Ik ben buitengewoon trots op het werk dat het team heeft gedaan om Marvel’s Avengers voor de spelers gereed te maken, en ik kan niet wachten om hun reacties te zien.”

Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream werd ook onthuld dat PlayStation®4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite*, de free-to-play game van Epic Games.

Let op: spoilers! Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream konden kijkers een eerste blik werpen op één van de eerste helden die na de lancering gratis wordt toegevoegd: Clint Bartons Hawkeye. In een geheel originele verhaallijn die is gebaseerd op enkele van de beroemdste Hawkeye-momenten in de comics, kunnen spelers Hawkeye’s iconische hightech boog en trickpijlen gebruiken in missies die zowel solo als co-op online met vrienden gespeeld kunnen worden. Het verhaal van Hawkeye zal het verhaal van de hele Marvel’s Avengers-wereld verder helpen, waarbij alle nieuwe missies toegankelijk worden voor alle speelbare helden. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over Hawkeye en andere content die na de lancering verschijnt, waaronder de nieuwe schurk en andere content die Hawkeye met zich meebrengt.

Bekijk hier de tweede Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream

De eerste Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream verscheen op 24 juni en onthulde onder meer nieuwe Thor-gameplay, details over de voornaamste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing) en gloednieuwe informatie over War Zones, de teamgebaseerde missies in de game, inclusief hun structuur en hoe de Avengers in de game nog machtiger kunnen worden door samen te werken met het Avengers Initiative.

Bekijk hier de eerste Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box