Trophy hackers gaan hun gang op het PSN-netwerk

thumbnail

Trophies zijn een motivatie voor gamers. Je kunt ze behalen door bepaalde opdrachten in de game te voltooien, of simpelweg door het spel uit te spelen. Trophies zijn echter niet altijd eerlijk verdiend, zo blijkt inmiddels uit hacks die zijn opgedoken. Beneden zie je een hack waarbij alle Fuel trophies na het opstarten van de game behaald kunnen worden middels het kopiëren van nieuwe game data van iemand anders naar de PlayStation 3. Het gaat om Fuel, SOCOM: Confrontation en Modern Warfare 2 die slachtoffer zijn van de trophy hack problemen. Firmware 3.15 houdt de hack daarnaast niet tegen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Dit had gewoon niet moeten kunnen. Lijkt mij toch gewoon een simpele beveiliging die nodig is om dit tegen te gaan. Ochja er is tenminste ??n iemand die zich de moeite heeft gedaan van de game te genieten en de game helemaal te spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Die cheaters verpesten het wel voor iedereen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Zonde dat er altijd van die trieste mensen zijn die moeten hacken… Wat is de lol eraan? dat je alles hebt en krijgt.. ik durf te wedden dat het van die nerdjes zijn die niks te doen hebben en geen school hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  vind trophies wel een leuke toevoeging. op een of andere manier geeft t een extra toegevoegde waarde aan het halen van bepaalde doelen in een game. Dus ik blijf t lekker eerlijk doen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Het jammere is dat door soort ongein de lol van trophies eraf gaat. Ja je weet het van jezelf maar je kan niks vergelijken met anderen want je iedereen kan gecheat hebben. Hopelijk dat sony een manier heeft om dit op te sporen en ze dan hun trophies weer op nul zet. (6) Cheaters == losers (8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ach, als je zelf maar weet dat je eerlijk bent geweest en niet gecheated hebt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @redrum: Saw hoefde je toch niet voor te werken;) Ik vind de hack wel lachen, maar ben niet zo’n fan van cheaten. Ik heb zoiets, trophies moet je wel zelf halen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Lekker dan om ze zo te halen. Ik heb nu 3 platinums en daar heb ik aardig hard voor moeten werken, maar als het zo ook kan, tja, wat hebben trophies dan nog voor zin.


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx