“Activision CEO wist van beschuldigingen en dreigde met moord”

thumbnail

De naam van Bobby Kotick bij Activision Blizzard wordt er met de dag slechter op. Via de PS Lifestyle lezen we dat medewerkers van het concern claimen dat Kottick altijd al afgeweten heeft van de problemen.

Een nieuw rapport in de Wall Street Journal zegt dat Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, op de hoogte was van de beschuldigingen van aanranding en misbruik bij het bedrijf, maar deze voor investeerders verborgen hield, en dat hij zelfs zelf met enkele vernietigende beschuldigingen wordt geconfronteerd, waaronder een dreiging om een ​​van zijn assistenten te laten vermoorden. In reactie op het Wall Street Journal-rapport, organiseren leden van de A Better ABK-werknemerscoalitie bij Activision Blizzard vandaag een staking. Ze stoppen met werken en eisen dat Kotick, samen met Brian Bulato en Frances Townsend, ontslag neemt bij het bedrijf. Kotick zelf claimt actie te ondernemen tegen de aantijgingen, maar doet nog altijd alsof hij nergens van af wist en er nu pas iets aan kan doen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1288
  Griever(@griever)
  19 dagen geleden

  Als ze dit kunnen bewijzen in een rechtbank dan zullen er enorme schadevergoedingen voor moet worden uitgedeeld.Zo iemand moeten ze dan ook wat jaren achter de tralies gooien.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box